<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Kijöhet az osztálykülönbség ezen a kupameccsen

Kedden a jégkorong Svájci Kupa második körének meccseit rendezik. Az NLA-ban a felsőházhoz tartozó Lugano az NLB-ben dobogós Langenthalhoz látogat, az első osztályú csapatnak kötelező vernie másodosztályú ellenfelét.
Jégkorong, Svájci Kupa
Langenthal - Lugano
Kedd, 19:45 óra

A Langenthal a svájci másodosztály, az NLB 3. helyén áll. A kupa első fordulójában 6-1-re nyert a harmadosztályú Brandis ellen. Eddig 12 meccset játszottak a szezonban, ezeken 44 gólt lőttek és 25 gólt kaptak, utóbbi dicséretre méltó mutató. Két kanadai csatár vezeti a csapatot, Campbell 22 (5+17), Kelly 20 pontos (9+11). Szinte az összes meccsen Mathis védett, 89,2%-a és 2,38-as gólátlaga közepes.

A Lugano jelenleg a 6. helyezett az NLA-ban, de csak 5 pont a lemaradása a dobogóshoz képest. A kupa első körében 7-0-ra átgázoltak a másodosztályú Thurgaun. Az eddigi 17 meccsük gólzáporosan zajlott, 52 lőtt góljuk és 54 kapott góljuk közül előbbiekre büszkék lehetnek, utóbbira nem. A BL-ben még állnak, legutóbb a cseh Plzent búcsúztatták. A bajnokságban két svéd légiós a legponterősebb játékosuk, Klasen 21 (6+15), Martensson 16 pontos (5+11), míg a BL-ben Zackrisson 6 meccsen 3+3 pontot gyűjtött. A kapuban a lett Merzlikins 93%-kal véd a bajnokságban 2,29-es átlaggal, míg Manzato 89,1%-a és 3,75-ös kapott gólátlaga rossz.

03771. Langenthal - Lugano, 2 (1.55) - Tippmix

A kupasorozatok mindig azok a helyek, ahol egy meccsen minden megtörténhet, ám a vendégek állnak annyira erős játékosokból, hogy ne okozzon nekik meglepetést egy másodosztályú együttes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!