<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hokival és kosárral 6-szoros pénz

A KHL-ben megszakadhat a Kunlun csapatának szériája - már ami a döntetleneket illeti. Kosárban pedig hiába ponterős a Real, mi mégis a pontok ellen fogadunk, jó okkal.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11351. Red Star Kunlun - Amur Habarovszk, X (3.35) - KHL, 12:30

Két középcsapat találkozik csütörtök délután a KHL Keleti Főcsoportjában, a kínai székhelyű Kunlun fogadja az Amur együttesét. A házigazda első szezonját futja a KHL-ben, keretében főként légiósok találhatóak, elsősorban a finn Warn szállítja a gólokat, ő már hétnél jár (7 gólpasszal), Mantyla és az amerikai Rau pedig 4-4 gólt jegyez.

Az Amur a Kunlunhoz hasonlóan 30 pontos, egy nappal kevesebbet pihenhetett, hiszen kedden az Admiral otthonában lépett jégre, viszont 26 meccsből hozta össze azt a 30 pontot, amit a kínai csapat 22 fellépésen. Vendégként még nem nyert meccset a rendes játékidőben, ráadás után viszont kettőt is, de a 11 idegenbeli fellépésen összehozott 12-30-as gólkülönbség sokat elárul a csapatról. A Kunlun ebben a szezonban még nem játszott döntetlen meccset, pedig már 22 találkozón is jégre lépett. Előbb-utóbb minden sorozat megszakad egyszer, az Amur pedig jó lehet egy szoros derbire, látunk fantáziát abban, hogy döntetlen eredményt hoz a rendes játékidő.

06348. Milano - Real Madrid, 175.5 pont alatt (1.80) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Az olasz és a spanyol együttes egyaránt két győzelemmel és egy vereséggel futott neki az Euroliga átalakított idényének. A Milano két ponttal verte a Maccabit, majd 81-80-ra a Darüssafakát, aztán 91-81-re kikapott az Olympiakosz csarnokában. A madridiak is a harmadik derbijüket bukták el, méghozzá kedden a Hanga Ádámot is felsorakoztató Baskonia ellen. Tény, hogy mindkét csapat kedveli a kosárgazdag találkozókat, ám a 176 pont rengeteg, meggyőződésünk, hogy ennyit nem hoznak össze a fiúk.

Ebben a szereposztásban 140-150 egységnél nem jutottak tovább az elmúlt években, s ha a Real 80 pont körül tudja tartani a házigazdát, ezúttal sem lesz kosáreső.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!