<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Egy holland meccs, két nyerő ötlet

A Moniz által irányított másodosztályú eindhoveni csapat elvérezhet a kupában élvonalbeli ellenfele ellen, de találatokból sem lesz szerintünk hiány.
Holland Kupa
FC Eindhoven - Heerenveen
Csütörtök, 20:45 óra

Az FC Eindhoven a második ligában szerepel évek óta. Ezúttal a Fraditól is ismerős Ricardo Moniz ül a kispadon. A kék-fehérek képtelenek a kiegyensúlyozott teljesítményre, hullámzó a formájuk. Három tétmeccsen diadalmaskodtak, majd utána kétszer kikaptak, legutóbb nagyon simán a PSV tartalékjaitól (4-1). A kupában eddig egy kört mentek Alemaoék: a Den Bosch ellen idegenben győztek 3-2-re. A Jan Louwers Stadion nem feltétlenül jelent előnyt a brigádnak, eddigi mérlege meglehetősen szerény, 2-1-2. A keret nem lesz teljes, egy jobbhátvéd sérült, csak úgy, mint egy középpályás. Ennek ellenére marad a bátor 4-3-3-as alapfelállás.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

16708VHeerenveen1.65
16726VTöbb, mint 2.5 gól1.55

A Heerenveen pazar idényt fut eddig. Az élvonalban 21 pontjukkal a 3. helyen állnak, 10 fellépésük közül mindössze egyet veszítettek el (6-3-1). Jurgen Streppel alakulata vendégként is hatékony (3-1-1), legutóbbi három túráját egyaránt 3-0-ra nyerte meg. A találatokat hintik Zeneliék, a gólkülönbségük 22-9. A formájuk is rendben lévő, és friss sérülés sem nehezíti a szakmai stáb munkáját. A kupában a De Graafschappal meccseltek az előző körben, akkor 1-1-er rendes játékidő után 5-1-re győztek a kék-fehér-pirosak.

Az FC Eindhoven nagyon kiszámíthatatlan, a Heerenveen pedig totálisan összeállt. Ennek megfelelően a vendégek továbbjutását várjuk, no és természetesen gólokat. Hármat mindenképpen Tippünk: 2! +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!