<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: holland, német és spanyol foci

Legalább három-három gólban bízunk egy holland és egy német meccsen, aztán irány Spanyolország, ahol meglepő tippet választottunk. Ki tart velünk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

29659. Achilles'29 - De Graafschap, 2.5 gól felett (1.45) - holland másodosztály, 20:00

Immáron a 12. fordulónak futnak neki a csapatok a holland kettőben, ebben a párosításban pedig a sereghajtó fogadja a 16. helyen állót. Az Achilles mindössze 4 pontig jutott 11 forduló alatt, egyetlen sikerét még augusztus közepén aratta a Helmond vendégeként, azóta összesen 1 pontot tudott összegyűjteni. A védelem katasztrofális a maga 28 kapott góljával, a támadósor pedig mindössze egy találatot átlagol meccsenként. A Graafschap sem áll épp fényesen, pláne a kitűzött célokhoz képest. Hiába lő átlagban sok gólt, a 21 kapott gól rengeteg, és immáron 4 kör óta pontot sem tudott szerezni, vendégként pedig mindössze 1 pontot hozott össze. Mindezek alapján a vendégek sikerére adott 1.55-ös oddsot alacsonynak találjuk és bár a 2.5 gól feletti tippre adott 1.45-ös szorzó ennél is alacsonyabb, sokkal jobb választásnak tűnik.

16296. Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt, 2.5 gól felett (1.75) – német bajnokság, 20:30

Alighanem kevesen gondolták volna, hogy nyolc forduló után a Frankfurt három pozícióval megelőzi a Mönchengladbachot. A házigazda 3-2-3-as mutatójához 10-12-es gólkülönbség társul, míg Huszti Szabolcsék 4-2-2-es idényrajtot tudnak felmutatni, 13 gólt szereztek és nyolcat kaptak. Papíron esélyesebbnek tűnik a házigazda, csakhogy mindkét oldalon rengeteg a hiányzó, ráadásul az Eintracht csak Darmstadtban és Freiburgban kapott ki, mindkét alkalommal szűken, 1-0-ra. Mint tudjuk, a ’Gladbach a BL-ben is érintett, a kerete jóval erősebb a riválisénál, ám a legutóbbi három bajnokiján mindössze egy pontra futotta az erejéből.

Az előző évadban 3-0 és 5-1-re diadalmaskodott a Mönchengladbach, amely óriási szüksége van a pontokra, ám biztosra vehetjük, hogy Husztiék (a magyar játékos eltiltása letelt, ott lehet a pályán) nem adják olcsón a bőrüket…

20959. Leganes - Real Sociedad, X2 (1.42) - spanyol bajnokság, 20:45

Az újonc tíz pontjával a 14. helyen áll. Mintha hazai pályán átok ülne rajta: még nem nyert, egy iksz mellett háromszor is kikapott - viszont azt is érdemes megnézni, hogy milyen ellenfelekkel találkozott. Járt már nála az Atletico Madrid (1–1), a Barcelona, a Sevilla és a Valencia. Legutóbbi két bajnokiját elveszítette, előbb a sevillaiak győztek nála (2–3), majd könnyen megadásra kényszerült a Malaga vendégeként (4–0). A basz alakulat három ponttal és hét hellyel előzi meg mai ellenfelét. A San Sebastian-i csapat nagyon felemás formát mutat, otthonában veszélyes, idegenben viszont halovány. Statisztikája 1-0-3, csak az első, Osasuna elleni meccsén tudott győzni. Miután két hete elveszítette a baszk derbit (Bilbao, 2–3), magabiztosan verte az Alavest otthon (3–0). Ma is jó lehet egy pontra a kék-fehér gárda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!