<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Gólok és hazai siker egy holland bajnokin

A Den Bosch és az Utrecht tartalékcsapatának rajtja sem mondható épp fergetegesnek, pénteki közös meccsüktől gólokat és hazai sikert várunk.
Holland másodosztály
Den Bosch - Utrecht 2
Péntek, 20:00 óra

Wiljan Vloet legénysége 11 fordulót követően 11 egységével a 15. helyet foglalja el a holland második vonalban. A kék-fehérek a Stadion de Vliert-ben nem teljesítenek rosszul, mérlegük 3-1-1, csak a Volendam tudott nyerni náluk. A formájukra meglehetősen szeszélyes, az elmúlt három bajnokin mindhárom kimenetelt produkáltak. A keret nem lesz teljes, a Venlo ellen kiállítottak egy balbekket, illetve egy középpályás begyűjtötte 5. sárga lapját - ők nem lehetnek ma ott a mérkőzésen. Rajtuk kívül egy támadó küzd sérüléssel.

Az Utrecht második csapata újonc a ligában, egyelőre az alsóházban tanyázik, a 18. 9 ponttal. Vendégségben nem megy a piros-fehéreknek, két iksz mellett négyszer kikaptak, gólkülönbségük a túrákon 5-14. Robin Pronk alakulata kiszámíthatatlan passzban van, jó hír viszont, hogy egy eltiltott középpályásuk visszatérhet.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

17806HDen Bosch1.70
17832VTöbb, mint 2.5 gól1.55

A Den Bosch otthon jól tolja, az utrechti fiatalok viszont megilletődött vendégek. ma hazai sikert várunk, no és természetesen gólokat, legalább hármat. Tipp: 1! +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!