<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Segített az edzőváltás, ismét pontot szerezhetnek

Két feljutásra is esélyes gárda találkozik péntek este a francia másodosztályban, és szerintünk a Le Havre idegenben is meglepheti az élvonalból érkezett Reims csapatát.
Francia másodosztály
Reims - Le Havre
Péntek, 20:00 óra

A francia másodosztályban a Reims az 5. 20 egységgel, hazai pályán még nem hibázott - mind az öt ellenfele vesztesen hagyta el a pályát. A formája most nem az igazi, két idegenbeli meccsén csak egy pontot szerzett. Egy minőségi, gólerős védője eltiltott lesz a piros-fehéreknek. Az élvonalból érkezett gárdának elsődleges célja azonnal visszajutni a legjobbak közé, ehhez pedig a viszonylag jó szezonkezdet adott is, otthon egyelőre még pontot sem veszítettek.

A Le Havre az edzőváltás óta elkapta a fonalat, 22 ponttal a 3. helyen állnak a piros-kékek. A szekér nem csak saját közönség előtt, hanem idegenben sem megy rosszul, 3-2-1-es mérlegük erről tanúskodik, ráadásul az utolsó két túrájukon nyertek Beséék. A vendégek oldalán is reális cél lehet a feljutásért való harc, az elmúlt években rendre erős középcsapat képét mutatták.

24406. Reims - Le Havre, X2 (1.50) - Tippmix

Idén augusztusban kupameccsen már járt a Le Havre a Stade Auguste Delaune-ban, és akkor 5-2-re győzött. Habár a kupameccsekből hagyományosan nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, ebből mindenképp erőt meríthetnek a vendégek péntek este. Duhamelék jó passzban vannak, ez egy pontot érhet a Reims vendégeként. Tippünk így: X2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!