<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bogdánék, Vasas-Vidi és a Barca

Csaknem tízszeres szorzót ér az a tipp, amelyet csokorba szedtünk szombatra. Bogdán csapatára kemény túra vár, Angyalföldön szép stadionbúcsúztatóban bíznak, és merész ötlettel jövünk a Barca meccsére.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03858. Cardiff - Wigan, 1 (2.05) - angol másodosztály, 16:00

Egyik csapat sem lehet büszke a bajnoki nyitányára, hiszen a Cardiff a 20., míg a Wigan csupán a 23. helyről várhatta a 15. játéknapot. A házigazda viszont jó formát mutat, hiszen a legutóbbi három körben nem kapott ki, ezzel ellentétben a Wigan lefelé csúszik, ugyanis 4 meccse nyeretlen. A rajt alapján nehéz elképzelni, hogy a Cardiff a kitűzött céloknak megfelelően teljesít majd a szezonban, ugyanis elsődlegesen az osztályozós helyek megcsípése lett volna a feladat, de még hosszú a szezon és csupán 8 pontra vannak a 6. helytől...

A Wigan Bogdánnal a kapuban harcol a bajnokságban és a jelek szerint a kiesés elkerülése lehet a fő prioritás. Rendre szoros meccseket játszik, viszont ritkán jön jól ki a történetből, a magyar hálóőr kapuját eddig 16-szor vették be 14 forduló során, ez pedig kevesebb, mint amennyit a Cardiff kapott. Vendégként még nyeretlenek: 2 döntetlen mellett 5 zakó szerepel, a Brentford-Leeds kettős otthonából sikerült pontot lopni. Friss hír, hogy a Wigan menedzserétől elköszönt a vezetőség. Jó eséllyel kiélezett és szoros összecsapás várható, viszont az utóbbi időben mutatott játék alapján esélyesebbnek látjuk a házigazdákat a 3 pont begyűjtésére a vendégek edzőcseréje ellenére is.

34870. Vasas – Videoton, mindkét csapat szerez gólt (1.80) – magyar bajnokság, 17:45

Igazán különlegesnek ígérkezik az NB I 14. fordulója, hiszen szombaton két stadionbúcsúztatót is rendeznek, a Vasas és a Diósgyőr otthona is megújul a jövőben. Az angyalföldiek búcsúja igazán méltó a klub múltjához, hiszen az együttes listavezetőként fogadja a második helyen álló Videotont a forduló rangadóján. A fővárosiak ötpontos előnnyel vezetik a bajnokságot a fehérváriak előtt, így egy esetleges vereséggel is elsőként búcsúznának az Illovszky Stadiontól, ugyanakkor vélhetően a várhatóan népes Vasas-tábor - a találkozóra ingyenes a belépés - ünnepelni szeretne a létesítmény utolsó mérkőzését követően.

A Vasas 13 meccsen 21, a Vidi 29 gólig jutott, és a formával sincs gond. Július végén idegenben győzött 2-1-re a jelenlegi éllovas, ám az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Videoton kerete azóta jelentősen megváltozott, és mindenképpen erősödött. A fehérváriak öt gólt szereztek legutóbb, korábban négyet lőttek az Újpestnek, nehéz elképzelni, hogy ne vennék be a Vasas kapuját. A gólváltásban jelentős értéket látunk…

40886. Barcelona – Granada, az első félidőben 2.5 gólnál több születik (2.45) – spanyol bajnokság, 20:45

Négy poszt, négy bevethető hátvéd: Sergi Roberto, Umtiti, Mascherano és Digne. Luis Enriquének nem nagyon kell gondolkodnia, hogy állítja össze a védelmet. Mathieu, Piqué, Alba és Vidal is sérült, ha lehet azt mondani, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a LaLiga egyik leggyengébb együttesét fogadja szombaton a Barcelona. Iniesta és Arda Turan sem lesz bevethető, ám még mielőtt sajnálni kezdenénk a katalánokat, a már említett védelem előtt Rafinha, Busquets és Rakitic kaphat szerepet, a támadósorban pedig hadra fogható mindhárom nagyágyú (Messi, Neymar, L. Suárez).

Vagyis a Granada nem számíthat semmi jóra. A vendégek erejéből mindössze három döntetlenre futotta, emellett jó néhányszor beleszaladtak a késbe. Az Atlético Madrid stadionjában 7-1-es zakóval mentek haza, ötöt kaptak a Las Palmastól, hármat az Alavéstől. A 8-23-as gólkülönbség árulkodó, pedig még nem találkoztak a dobogós Real Madrid, Sevilla, Barcelona trióval. A Barca jövő kedden Manchesterben játszik BL-meccset, könnyedén el tudjuk képzelni, hogy az első félidőt megnyomja, majd rápihen a City elleni ütközetre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!