<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 szombati tipp, 7.81-es odds

Németország, Anglia és Szingapúr felé vesszük szombaton az irányt: női tenisz mellett 3 focitippel érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21564. S. Kuznetsova - D. Cibulkova, 2 (1.75) - tenisz, Szingapúr női egyes, 10:00

Az elődöntőkkel folytatódnak a küzdelmek a szingapúri női év végi világbajnokságon, ahol a hetedik kiemelt Dominika Cibulkova, és a nyolcadikként rangsorolt Szvetlana Kuznetsova csap majd össze egymással. Két meglepetésembernek tekinthető ez a két teniszező, az év elején nagy valószínűséggel ők is csak reménykedtek a viadalban, ám az egész szezonban nagyon koncentrált teljesítményt nyújtottak. Az év véghajrájában mindketten tornagyőzelemmel biztosították be helyüket a világbajnokságon. Dominika Cibulkova apró termete miatt nem rendelkezik életerős szervával, viszont hihetetlen munkát tesz bele mindent labdamenetbe, minden meccsbe. Nagy valószínűséggel ez is hozzásegíthette ahhoz, hogy legutóbbi öt találkozójukon legyőzte az oroszt, aki bár már benne van a korban, még mindig képest jó teniszt nyújtani. Most azonban egymás elleni eredményeiket is figyelembe véve úgy gondoljuk, a szlovák hölgy kerül a döntőben Szingapúrban.

17672. Bremen - Freiburg, 2.5 gól felett (1.60) - német bajnokság, 15:30

A Werder rosszul kezdte az idényt, kirúgták az edzőt, és az új szakvezetéssel jobban is teljesítenek a zöld-fehérek. Legutóbb azonban újra kikaptak, de ez Lipcsében "benne van a pakliban". A brémaiak gólkülönbsége 10–21, minden bajnokijukon volt legalább három találat. Otthon kétszer nyertek, kétszer kikaptak. A kupában nem volt érdekelt a gárda, mert már korábban kiesett. A Freiburg most búcsúzott a sorozattól, miután rendes játékidőben 3–3-ra végzett a Sandhausennel, majd a büntetőpárbajt elrontotta. A Bundesligában eddig otthon csak nyert, vendégként csak veszített (4-0-4). Idegenbeli gólaránya 3–10. 6-szor játszott olyan mérkőzést, amelyen jött a +2.5-ös fogadási opció. A formája ingadozó, a kimozdulások eddig annyira nem jöttek be a piros-feketéknek. Ma megtörhet az átok, de a gólokra érdemesebb fogadni.

03940. Brighton - Norwich, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - angol másodosztály, 16:00

A második fogadja a negyedik helyezettet a Championshipben, azaz az angol második vonalban. A kék-fehérek 28 pontosak, hazai pályán 5-1-1-es statisztikával rendelkeznek. A liga legjobb védelme az övék, eddig mindössze kilenc gólt kaptak. A formájuk jó, a bajnokságban szeptember eleje óta nem szenvedtek vereséget. A Norwich 27 pontnál jár, vendégként háromszor nyert, kétszer döntetlenezett és ugyanennyiszer kapott ki. A támadójátéka erős a "Kanáriknak", már 26 találatot jegyeznek - de kaptak is 19-et. Megtorpantak egy kicsit a sárga-zöldek: előbb a bajnokságban kaptak ki otthon (Preston, 0–1), majd Leedsben estek ki büntetőkkel a Ligakupából. A Brighton a védekezésben, a Norwich pedig inkább a támadásban erősebb. A gólváltás jó lehetőségnek tűnik, 1,8 körüli szorzóért különösen.

19361. Dortmund - Schalke, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - német bajnokság, 18:30

A német élvonal 9. játéknapját a Dortmund a 6., míg a Schalke a 14. helyről várhatta. Az elmúlt hetekben óriási sérüléshullám söpört át a dortmundi csapaton, ennek tükrében pedig nem is meglepő, hogy a bajnokságban immáron 3 kör óta nyeretlen a társaság. Ráadásul a BL-ben és a Német Kupában is érdekelt az együttes, ugyanakkor Lisszabonban sikerült nyernie (2-1), a kupában pedig büntetőkkel lépett túl az Union Berlin csapatán pár nappal ezelőtt. A helyzet még mindig nem túl rózsás, hiszen a Durm-Mor-Reus hármas továbbra is bevetésre alkalmatlan, míg a csapat gólvágója, Aubameyang sincs 100%-os állapotban Bender és Schlmelzer mellett. Annak tükrében pedig pláne kérdéses a támadó pályára küldése, hogy szerdán fontos BL-csata vár a gárdára, a Sporting érkezik hozzájuk.

A Schalke hihetetlen gyenge rajtot produkált a bajnokságban, de lassan életjelet mutat magáról, az előző három fordulóban 7 ponttal gazdagodott és megindult felfelé. Emellett az El-ben is megy a szekér, hiszen nyerte a Nice-Salzburg-Krasznodar hármas ellen is, így hatalmas lépést tettek a továbbjutás felé. A kupában pár napja 3-2-re verték a Nürnberg csapatát, tehát a támadójáték végre életre kelt és gólokat szerez. Kihasználhatják a Dortmund nehézségeit, ezek alapján egy gólra mindenképp jónak érezzük a vendégeket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!