<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Mit hozhat a DVTK-Fradi? Szerintünk ezt!

A miskolciak kezdenek kapaszkodni, a Fradi szeszélyes - gólváltás lehet a történet vége...
Magyar bajnokság
Diósgyőr - Ferencváros
Szombat, 17:30 óra

A DVTK jól indult a bajnokságban, ám utána mély gödörbe került. Érdekes, nem igazán magyaros módi helyett azonban nem rúgták ki a tulajdonosok Horváth Ferenc vezetőedzőt, hanem kitartottak mellette. Az eredmények még egy ideig nem jöttek, viszont a válogatott szünet után győzelemmel tért vissza a piros-fehér alakulat, ráadásul a bajnokesélyes Videotont győzte le 2-0 arányban. A folytatásban sem lehetett panasz Bognárék teljesítményére, ugyanis fordulatos mérkőzésen ikszeltek a fővárosban az Újpest ellen - a vége 4-4 lett! A borsodiak így sincsenek könnyű helyzetben, ugyanis 12 egységgel a 11., kieső helyen tanyáznak. Hazai pályán 2-2-2-es mérleget hoztak össze Nowotnyék - azért ez is szerény mutató... A Salgótarján elleni kupakalandot sikerrel vették Oláhék: 1-0-ra nyertek az északi derbin.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

34831HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

A Ferencváros nyomokban sem hasonlít a tavalyi önmagára, 6-4-3-as statisztikája igencsak szeszélyes teljesítményre vall. Vendégként még gyengébb a kép, két siker, két iksz, két zakó. A válogatott miatti leállás után sem kapta el igazán a fonalat a Fradi, előbb nagyon simán kikapott a Haladástól Sopronban (2-0), majd kis híján felélesztette a már legyőzöttnek hitt Kispestet a Groupamában: 3-0-ről lett 3-2 a vége. A Doll-legénység valamennyi csapatrésze gyengélkedik. A védelem óriási hibákra képes, a középpálya Nagy és Gera nélkül rendezetlen, nincsen meg a kellő stabilitás, elől pedig Djurinicék megannyi helyzetet puskáznak el. Nalepa és Dilaver visszatérhet eltiltásából. A kupafordulóban a gárda erősen tartalékos összetételben 9-0-ra nyert Koroncón.

A Diósgyőr feljövőben van, a Ferencváros formájára nehéz jelzőt találni. Sok helyzetet hozhat a kilencven perc, és gólváltást. Mi ebben látjuk a legnagyobb értéket!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!