<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Pár napja 6-0-ra nyert, most is simán győzhet

Méretes pofont kapott a St James' Parkban a Preston a minap: a Ligakupában 6-0-ra nyertek a szarkák, akik ezúttal a bajnokságban is győznek!
Angol másodosztály
Preston - Newcastle
Szombat, 16:00 óra

Simon Grayson menedzser alakulata 14 fordulót követően 20 egységgel az előkelő 9. helyet foglalja el a Championshipben. A Deepdale-en elég szeszélyesen szerepel, négy siker mellett háromszor vereséget szenvedtek a kék-fehérek. A formájuk egészen biztató a bajnokságban, hat meccset vívtak meg veretlenül, és ebben a periódusban négy sikert könyvelhettek el. Aztán jött a hétközi Ligakupa-forduló... Doyle-ék Newcastle-ben kaptakegy hatost - ez azért rendesen demoralizálta a társulatot. A keretben van hiányzó, a középpályáról marad ki két játékos.

03856. Preston - Newcastle, 2 (1.65) - Tippmix

A szarkák májusban mondtak búcsút a Premier League-nek, keretük kissé meggyengült, de a menedzseri posztot továbbra is Rafa Benitez látja el. A kezdeti gyengélkedés után összekapták magukat Perezék, augusztus közepe óta csak egyszer botlottak, zsinórban öt bajnokit húztak be a csíkosak. Vezetik is a tabellát 31 ponttal, idegenbeli mérlegük pedig 5-1-1 - csak a Fulhamnél kaptak ki, de még a nyitó fordulóban. A Ligakupában parádéztak a héten, ráadásul jó néhány alapember pihenőt kapott a hispán szakembertől. A keretben egy kapus és egy balbekk sérült, de az alapcsapat bevetésre készen áll.

Az eddigi találkozásaikat a Newcastle nyerte meg, és a párharcaikon még csak gólt sem kaptak a szarkák. A ligakupa-kiütés még benne maradt a Prestonban, ezt pedig könyörtelenül kihasználják Mitrovicék. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!