<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Újabb olasz rangadó, újabb jól fizető tipp

A címvédő Juve a jelek szerint kiheverte a Milan elleni botlást, de a Napoli is talpra állt két zakó után. Érdekes rangadó vár az olasz foci kedvelőire.
Olasz bajnokság
Juventus - Napoli
Szombat, 20:45 óra

A bajnoki címvédő Juventus remek úton halad az újabb aranyérem felé, hiszen 8 sikerével és 2 vereségével vezeti a Serie A tabelláját. Előnye azonban közel sem mondható megnyugtatónak, ugyanis a Roma és a szombati esti rivális Napoli is tapad rá. Érdekesség, hogy mindkét eddigi vereségét Milánóban szenvedte el az Allegri által dirigált csapat: az Inter és a Milan vendégeként sem tudott pontot szerezni. Otthon viszont meggyőző a makulátlan mérleg még akkor is, ha öt hazai meccséből négyen kapott gólt, az átlag 3 lőtt gól képest ezt ellensúlyozni. A védelem továbbra is az összeszokott Buffon-Chiellini-Bonucci hármasra épül, a Sampdoria ellen már visszatérhetett Chiellini, aki ráadásul gólt is szerzett. Támadásban Higuaín, Dybala, Pjanic és Mandzukic is gólerős. Még mindig nem teljes a Juve kerete, hiszen Dybala megsérült és továbbra sem bevethető, Evra és Pjaca pályára lépése pedig kérdéses.

A Napoli nehézkes időszakon van túl, hiszen a bajnokságban és a BL-ben is döcögött a szekér. A nemzetközi szünet előtti Atalanta elleni vereséggel kezdődött a történet (0-1), majd a Roma nyert náluk fontos rangadót (1-3), ezt pedig a Besiktas elleni 3-2-es BL-vereség követte Nápolyban. A két gyengébb ellenfél, az Empoli és a Crotone ellen viszont sikerült rendezni a sorokat, begyűjtötték mind a 6 pontot, pedig a Crotone ellen már a 31. percben emberhátrányba kerültek. Milik hiányában a Mertens-Isigne-Callejon-Hamsik négyes hárul a góllövés feladata. Gabbiadini eltiltás miatt nem lehet ott a pályán, Albiol játéka pedig sérülés miatt kérdéses.

13402. Juventus - Napoli, 1 (1.85) - Tippmix

Mindkét együttesre fontos BL-meccs vár következő héten: a Juventus azt a Lyont fogadja majd, amelyet idegenben is megvert 1-0-ra emberhátrányban, elsősorban Buffon bravúrjainak köszönhetően, míg a Napoli a Besiktas otthonában tesz látogatást. Ebből a szempontból a Juve helyzete valamivel könnyebb, hiszen a Samp ellen is otthon játszhatott, illetve szombaton és a hétközi BL-játéknapon is maradhat Torinóban, ezzel szemben a Napoli utazásra kényszerül. A meccs pikantériája, hogy Higuaín először léphet pályára a Juve színeiben a Napoli ellen. A Juve védelmében mindenképp komoly erősítés Chiellini visszatérése, míg támadásban Dybala nélkül is képesek eredményesek lenni. Egységesebbnek és ütősebbnek érezzük a házigazdát ebben a párosításban, ráadásul a Serie A-ban 2015. augusztusa óta veretlen otthon a Juventus. Kiélezett és szoros meccsen hazai sikert szimatolunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!