<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Félidei X és a Mezőkövesd-Fradi

A horvát élvonalban bajnoki rangadóra fogadunk, míg a magyar pontvadászatból a Mezőkövesd-Fradi derbire kerestünk jól fizető ötletet szombatra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01864. Dinamo Zagreb - Rijeka, 1. félidő X (1.80) - horvát bajnokság, 15:00

A 18. forduló hamisítatlan rangadót tartogat a horvát élvonalban, ahol a 2. helyezett fogadja az éllovast. Minden bizonnyal a két együttes közt dől majd el a bajnoki cím sorsa, így kiemelten fontos ez a derbi mindkét együttesnek. A Dinamo csapatának van miért visszavágnia, hiszen szeptember közepén csúnyán, 5-2-re megégett a Rijeka vendégeként. A BL-ből már kiesett a csapat, így maximálisan erre a találkozóra összpontosíthat, hiszen valószínűleg utolsó csoportmeccsén is vereséget fog szenvedni a Juve otthonában.

A két gárdát jelenleg 6 pont választja el a tabellán, a Rijeka még veretlen, a Dinamo viszont már 2 zakónál jár. A vendégeké az erősebb védelem és támadósor is, 8-cal több gólt lőtt, és néggyel kevesebbet kapott 17 meccs során. Vendégként hajlamos az X-re a Rijeka, amely pl. a Cibalia és a Belupo otthonában is gólképtelen maradt. Elsősorban a védekezésre és a kontrajátékra összpontosít majd a vendég csapat. Taktikus és óvatos első félidőt várunk.

32717. Mezőkövesd - Ferencváros, 2.5 gól alatt (1.80) - magyar bajnokság, 15:30

Az újonc nagyon jól szerepel a bajnokságban, a hatodik helyen áll, 24 pontja van. A Matyóságban 4-1-3-as statisztikát produkált, ehhez 12–10-es gólkülönbség járul. A formája nagyszerű, legjobb a ligában, a Pintér-legénység az elmúlt hat fordulóban nem kapott ki, és közben nyert négy találkozót. A kupában is sikerrel vette az akadályt a sárga-kék csapat. A Ferencváros csak a harmadik az NB I-ben, a fővárosiaknak 29 pontjuk van, kettővel kevesebb, mint a listavezető Vasasnak, és eggyel kevesebb, mint a második helyezett Videotonnak. A zöld-fehérek vendégként nem erősek, 3-3-2-es adatsoruk ezt támasztja alá. Thomas Doll csapata nem képes az idén kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, szombaton bár verték a Gyirmótot 2–0-ra, de nem voltak meggyőzőek Djuricinék. A kupában túlórázott az együttes, de végül továbbjutott Felcsúton (Puskás Akadémia, 1–2). Ma a jól szervezett hazai védelemmel nem lesz könnyű dolga Bödééknek. Nem lesz sok gól a meccsen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!