<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A bajnokságban vigasztalódhat a Tottenham

A BL-ben nem sikerült továbbjutnia a Tottenham csapatának, így fókuszálhat a hazai terepre, ahol szombat délután a Swansea lesz az ellenfél.
Angol bajnokság
Tottenham - Swansea
Szombat, 16:00 óra

Felemás szezont fut eddig a Hotspur. A londoniak a bajnokságban egészen a múlt hétvégéig őrizték veretlenségüket, ám akkor a fővárosi rangadón kikaptak a Chelsea-től (2-1). Így most az 5. helyen állnak 24 ponttal. A BL-ben viszont már eljött a búcsú pillanata: Kane-ék a monacói vereséggel szálltak el a további folytatástól. Marad az EL, ehhez viszont a moszkvaiaktól nem szabad kikapniuk szerdán. A fehér-kékek "otthon" 4-2-0-ás sort futottak a Premier League-ben, csak a Poolnak és a Leicesternek sikerült a remi Dierék ellen. Ezúttal a Lamela-Davies-Alderweireld triót kell sérülés miatt nélkülöznie Pochettinónak, viszont visszatérhet eltiltásából Rose. Kane mögött Eriksen, Alli és Heung-Min kaphat helyet.

A walesi együttesnél nem indult jól a szezon, már túl vannak egy menedzserváltáson, az október elején érkezett Bob Bradley sem tudta eleinte felrázni a brigádot, ám a múlt hétvégén megtört az átok: Llorentéék óriásit hajrázva 5-4-re verték a Crystal Palace-t - 11 meccses nyeretlen sorozatra téve pontot. Így is az utolsó helyetti pozíciót foglalják el a hattyúk, mindössze 9 pontjuk van, vendégként pedig gyenge, 1-1-4-es sort tudnak felmutatni (a nyitófordulóban a Burnley-nél győztek Ferék, az iksz a Goodison Pakrban jött össze két hete). A mai, rázós túra után olyan ütközetek várnak Routledgékre, amelyeken jobbára közvetlen riválisokkal találkoznak. A keretben Ki Sung-yueng sérült, a kezdőben helyet kaphat a múlt heti hős, Llorente.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1403204Tottenham és 2.5 gól felett1.75

Az elmúlt években rendre sok gólt hozott a két gárda randevúja - ma is ezt érezzük. És azért a sarkantyúsok sikere várható: kombinált tippünk így fest: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!