<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Gólzápor és gólcsend a BL-ben

Manchesterben gólzáporra számítunk, hiába tét nélküli a City-Celtic derbi, ugyanakkor Münchenben akár unalomba is fulladhat az Atletico vendégjátéka

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25951. Manchester City - Celtic, 3.5 gól felett (1.95) - Bajnokok Ligája, 20:45

A C-csoportban a Barcelona 12 ponttal vezet, a Citynek nyolc pontja van, a Borussia Mönchengladbachnek öt, a Celticnek pedig kettő. Az angolok mindkét hazai mérkőzésüket magabiztosan nyerték meg, idegenben viszont nyeretlen. A továbbjutása már garantált, így elméletileg nyugodtan készülhetnek a mai találkozóra. Gólkülönbségük 11–9. A Guardiola-csapat kikapott a hét végén, ráadásul rangadót buktak el Agüeróék (Chelsea, 1–3). Előtte jól meneteltek a kék-fehérek. A Celticnek otthon nincsen nagyon kihívója, még a Rangers visszatérésével sem. A formájuk összességében nem rossz, a hét végén fordulatos meccsen nyertek a Motherwellnél (3–4). A védelme nem stabil, a felszabadultan játszható City ellen is "gólképes" lehet.

34538. Bayern München - Atletico Madrid, 2.5 gól alatt (1.80) - Bajnokok Ligája, 20:45

A D-csoportban is eldőltek a lényegi kérdések, hisze biztosan csoportelső a madridi gárda, a Bayern pedig a Rosztov elleni botlás következtében csak a 2. helyen zár majd a négyesben. Meglepték az oroszok a bajorokat az előző fordulóban, hiába volt mezőnyfölényben a gárda és lőtt két gólt, pont nélkül távozott Oroszországból. Az Atletico viszont könnyedén hozta a kötelezőt a PSV ellen (2-0), így nyugodtan utazhatott Münchenbe. Az Atletico meccsein eleve nem számíthatunk gólzáporra az esetek jelentős részében. Most pedig a bajorok számára sincs tét, legfeljebb az, hogy visszavágjanak a madridi vereségért.

Hazai oldalon Coman az egyetlen hiányzó, míg a vendégeknél Cerci, Fernández biztosan nem lesz ott a pályán, de könnyen lehet, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó Torres játékát sem kockáztatja meg Simeone ezen a mérkőzésen, sok értelme legalábbis nem lenne. A tét nélküliség rányomhatja bélyegét erre a 90 percre, a helyezések biztos leosztása miatt mindkét csapat inkább a bajnoki küzdelmekre fókuszálja energiáit, így könnyen lehet, hogy egy viszonylag unalmas 90 perc vár majd a nézőkre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!