<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Női kézi és a Lyon-Sevilla

A női kézilabda Eb-n román-orosz csatát rendeznek szerda este, természetesen van rá jól fizető tippünk, de a Lyon-Sevilla BL-csatára is van egy duplázó ötletünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02867. Románia - Oroszország, Oroszország 1-5 góllal (2.20) - női kézilabda Eb, 18:30

A D-csoportban az oroszok magabiztos, 6 gólos sikerrel rajtoltak a horvát válogatott ellen, míg Románia megszorongatta ugyan a sokkal esélyesebb norvég csapatot, de végül 2 góllal kikapott. Az oroszok számára fontos itt a 2 pont megszerzés, hiszen az utolsó körben majd a norvég csapat ellen nagy valószínűséggel nem sok esélyük lesz.

Románia semmiképp sem lebecsülendő csapat, képes a kemény védekezésre, ezt a norvégok ellen is bizonyították, ugyanakkor támadásban ha Neagu-t kikapcsolják az ellenfelek, akkor bajban vannak. Az oroszok sikere egyetlen percig sem forgott veszélyben Horvátország ellen, így bőven belefért a 26 kapott gól, ennél viszont többet kell mutatni védekezésben a románok ellen, és erre képesek is. Ha támadásban tudják ugyanazt hozni, mint az első meccsen, védekezésben pedig le tudják venni Neagu-t a pályáról, akkor összejöhet a győzelem, de mindenképp szoros meccset várunk.

23195. Lyon - Sevilla, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A H-csoportban a Juventus 11 ponttal vezet, mögötte a Sevillának 10, a Lyonnak 7, a Zagrebnak 0 pontja van. Sevillában 1–0-ra nyertek a spanyolok, így a franciák ma csak abban az esetben tudnak előzni, ha ennél nagyobb arányban győznek. Valbuénáék jó formában várhatják a mai mérkőzést, a hét végén idegenben arattak kiütéses győzelmet (Nantes, 0-6). A BL-ben eddig hazai pályán legyőzték a horvátokat, a Juvétől peches körülmények között kaptak ki. A Sevilla nagyon jól kezdte a sorozatot, a torinói döntetlent három siker követte, de legutóbb otthon kapott ki az olasz sztárcsapattól (Juventus, 1–3). Nzonziék formájával nem volt baj, viszont vasárnap meglepetésre kikaptak a gyenge Granada vendégeként (2–1). A dél-spanyol együttes ma várhatóan kontrákra rendezkedik be, stabil védekezésre építi majd taktikáját. A Lyonnak türelmesnek kell lennie, mivel egy Sevilla-találat szinte biztos búcsút jelent a BL-től. A szünetig nem viszik döntésre a felek a dolgot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!