<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Az El-indulás összejöhet a Tottenhamnek

A londoniak mát csak az EL-ben bízhatnak, de ezt a lehetőséget nem szúrják el szerda este a CSZKA ellen.
Bajnokok Ligája
Tottenham - CSZKA Moszkva
Szerda, 20:45 óra

Pochettino mester alakulata fájdalmas búcsút intett a BL-nek két hete szerdán, miután vereséget szenvedett Monacóban. A gárda a záróforduló előtt 4 egységével a 3. az E csoportban, előtte a Leverkusen 7-nél, a Monaco 11-nél, mögötte a CSZKA 3-nál jár. Ha ma legalább ikszelnek Erikssenék, úgy tavasszal ők folytathatják a második számú európai kupasorozatban. Alliék eddig felemás szezont tudhatnak maguk mögött. A csoportban mindkét hazai fellépésüket elveszítették, idegenben nyertek Oroszországban, remiztek a Leverkusen vendégeként, ám a hercegségben már kapituláltak. A bajnokságban sokáig őrizték veretlenségüket, ám rengeteget ikszeltek, másfél hete pedig kikaptak a Cheslea-től. De letargia nem lett úrrá az alakulaton, ugyanis szombaton látványos játékkal 5-0-ra verték a Swansea-t! Lamela és Davis sérülés miatt biztosan nem lép pályára, míg Janssen pályára lépése kérdéses.

A moszkvaiak eddig háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki a kvartettben, így a piros-kékeknek csak akkor marad esélyük a továbbjutásra, ha ma győznek Londonban. A pontszerzés eddig csak a Leverkusen stadionjában jött össze Leonid Slutski együttesének. A bajnokságban a 3. helyen tanyáznak Traoréék, akik legutóbb magabiztos, 4-0-ás győzelmet könyveltek el az Ural ellen. Októberben került kisebb hullámvölgybe a társulat, de ez már a múlt, Tosicék az elmúlt hetekben már jó passzban futballoztak. A keretben lesznek hiányzók: Eremenko eltiltását tölti, míg Pomazun sérült.

23705. Tottenham - CSZKA Moszkva, 1 (1.50) - Tippmix

Kane-ék szombati győzelme lendületet adhat az alakulatnak, amely meggyőződésünk, hogy megnyeri a találkozót - akár hendis különbséggel is... Tippünk 1-es és (0-1) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!