<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Remi az El-ben és az olaszoknál

Két döntetlen-gyanús meccset szemeltünk ki a csütörtöki kínálatból: az olasz harmadosztályban és az Európa-ligában fogadunk pontosztozkodásra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

32091. Lucchese - Cremonese, X (2.95) - olasz harmadosztály, 14:30

A Lucchese 15 mérkőzésen 21 pontot gyűjtött a C-liga A csoportjában, így a középmezőny tagja. Igazi döntetlen-specialista, statisztikája 5-7-3. Otthonában erős, négyszer nyert, háromszor megosztozott a pontokon, és csak egyszer kapott ki. A gyengébb rajt után most már jobban megy a csapatnak, régóta őrzi veretlenségét. Ha továbbra is így teljesít, a play off tagja lehet. A cremonai gárda 36 ponttal a második helyen áll, ez a végelszámolásnál rájátszást jelentene az együttesnek. Az éllovas Alessandria hat ponttal meglépett, nem lesz könnyű ezt a hátrányt behozni. A Cremonese vendégként 4-3-1-es mutatóval rendelkezik, érdemes megemlíteni, hogy idegenbeli vereségét egy gyenge kis csapat ellen veszítette el november végén (Lupa Roma, 2–1). Legutóbb viszont kiengesztelte közönségét: a sereghajtó Pratót 5–1-re ütötte ki. A bajnokin legnagyobb esélye a döntetlennek van.

42808. Anderlecht - St-Etienne, X (3.20) - Európa-liga, 19:00

Az Európa Liga C-jelű négyesében az Anderlecht vezet (11), második a St. Etienne (9), harmadik a Mainz (6) és negyedik Qabala (0). A továbbjutás kérdése eldőlt, a németek már nem tudnak előzni. A belga együttes veretlenül hozta le a csoportkört, otthon mindkétszer nyert, vendégként Mainzban és mai ellenfelénél döntetlenezett. A formája mégsem teljesen jó. A bajnokságban szépen gyűjti a pontokat, de a kupának búcsút intett a múlt héten, igaz, azért inkább vendégként botladozik.

A francia alakulat a Qabalát verte meg oda-vissza, azon kívül csak ikszelt. A bajnokságban is hullámzóan szerepel, idegenbeli siker (Angers, 1–2) után hazai döntetlen (Marseille, 0–0), majd vendég vereség következett (Rennes, 2–0). A tét nélküli összecsapáson a franciák stabil védekezése egy pontot érhet. A pontosztozkodással a brüsszeli lila-fehérek sem lesznek elégedetlenek, mivel így megőrzik első helyüket a kvartettben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!