<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 3 tipp, 3.8-as odds

Jégkorong, foci és kosár is szerepel ezúttal állandó rovatunkban. Csütörtökre 1.60-as, 1.70-es és 1.40-es oddsokat néztünk ki.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

06492. Stjernen - Valerenga, 4.5 gól felett (1.40) - norvég jégkorongbajnokság, 18:30

A 6. fogadja a 3. helyen állót a norvég hokiliga csütörtöki napján. A házigazda 39 pontos, előző bajnokiján végre megtörte 4 meccses nyeretlen szériáját, a csont utolsó Kongsvinger gárdáját verték idegenben 7-5-re. Az 5 kapott gól azonban több, mint vészjósló, a leggyengébb támadójátékkal bíró csapattól kapták ezt az 5 találatot, emberelőnyben is kapituláltak, az első harmadban hármat szedtek be. A Valerenga 47 pontos és pazar formában érkezik erre a derbire, hiszen 4 meccse veretlen, ezalatt 16 találatot jegyzett. Vendégként van még hová fejlődnie, hiszen 6 sikeréhez 7 vereség párosul, bár legutóbbi két idegenbeli derbijét megnyerte. A házigazda 6.2-es, míg a vendégek 5.6-os gólátlaggal állnak, 19 illetve 16 bajnoki meccsük hozott legalább 5 találatot. A hazai védelem sebezhető, ugyanakkor mindkét támadósor gólerős, így 5-ig bőven eljuthatnak a felek.

31787. Feyenoord - Fenerbahce, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Európa-liga, 19:00

Minden nyitott még a továbbjutást illetően az A-csoportban, hiszen Fener-MU-Feyenoord hármas közül még bármelyik kieshet, és a képlet nem is olyan egyszerű. A 10 pontos Fenernek itt egy pontszerzés egészen biztosan továbbjutást ér, ugyanakkor ha kikapnak, de csak egy góllal, akkor továbbléphetnek, illetve akkor is megvan számukra a továbbjutás, ha itt vereséget szenvednek és a MU sem nyer Ukrajnában. Ezzel ellentétben a hollandok csak akkor juthatnak tovább, ha itt mindhárom pontot begyűjtik.

A Feyenoord otthon megverte a MU-t, illetve a Zorya csapatát is, idegenben kikapott a törököknél és Manchesterben is, a Zorya otthonában pedig 1-1 lett a vége. Gólerős csapat, hétvégén 6 gólt hintett a városi rivális Sparta gárdájának. A Fener a Besiktas elleni rangadóval hangolt, ahol 0-0-lal zárt végül, 13 forduló után csak a 4. helyen áll hazájában. Idegenben nem megy jól az El-ben a szekér: csúnya vereség Manchesterben (1-4), és csak 1-1-es döntetlen Ukrajnában. Mivel a hollandoknak kell mindhárom pont, így izgalmas és eseménydús 90 percre számítunk, mindkét támadójátékban van potenciál és mindkét védelem sebezhető, így a gólváltás jó választás lehet.

37881. Real Madrid - Zalgiris Kaunas, 2, hendikep +14.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Tíz kör futott le az átalakított rendszerű Euroligában, és a Realnál (7-3) csak a CSZKA áll jobban. Madridban négyszer nyertek és egyszer veszítettek Reyesék, a győztes meccseken 18, 9, 3 és 14 pont volt a különbség. A litvánok 4-6-os mérleggel állnak, nem kezdtek túl jól, ugyanakkor a legutóbbi négy mérkőzésük közül hármat megnyertek. Megtört a jég vendégként is, hiszen a Zalgiris 88-79-re diadalmaskodott a Zvezda otthonában. Jankunasék formajavulása minden színtéren tetten érhető, minden sorozatot figyelembe véve megnyerték a legutóbbi öt meccsüket.

Mindazonáltal nehezen hihető, hogy a Kaunas Madridban is győzni tud, arra viszont jó esélyt látunk, hogy igen-igen szoros meccset vív. Még akkor is, ha a Real uralja a párharcot, megnyerte a legutóbbi hat derbit. Figyelemre méltó azonban a spanyolországi meccsek szorossága: idén januárban hat, azt megelőzően 16 és 9 egységgel nyert a házigazda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!