<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Remek odds egy csütörtöki El-meccsre

A Celta Vigo győzelmi kényszerben lép pályára az El-csoportkör utolsó fordulójában, és szerintünk nem is hibáznak Görögországban.
Európa-liga
Panathinaikosz - Celta Vigo
Csütörtök, 21:05 óra

Az Európa Liga G-jelű kvartettjében még egy kérdés vár tisztázásra: ki jut tovább az Ajax mellett? Jelenleg a hollandok 13 pontosak, a Standard Liege-nek és a Celtának 6-6 egység áll a neve mellett, a görögöknek mindössze 1 van. Ma az amszterdamiak Liege-be látogatnak, és a belgáknak egy céljuk van: legalább olyan eredményt kell elérniük, mint a hispánoknak. Az egymás elleni találkozók 1-1-re végeztek, de a gólkülönbségük eggyel jobb a piros-fehéreknek.

A Pana nem tudta felvenni az EL ritmusát, mindössze egy ikszet értek el (Standard 2-2), mindkét hazai fellépésüket elveszítették. A bajnokságban a 2. helyen állnak Marinos Ouzounidis tanítványai, az viszont már most tisztán látszik, hogy az Olyval idén sem tudják majd felvenni a versenyt. A formájuk nem rossz, a minap a PAOK-ot verték 1-0-ra. A keretben van minőség, ám többségükben olyan focisták, akik topcsapatokban nem feltétlenül állták meg a helyüket. Mpoku, Wakaso, Leto, Ibarbo és Berg mind-mind ebbe a kategóriába tartozik. Most friss sérült nem lesz a keretben, Mpoku eltiltása letelt, így a támadó visszatérhet.

43242. Panathinaikosz - Celta Vigo, 2 (1.95) - Tippmix

A Celta Vigo 1-3-1-es mérleget hozott eddig össze a csoportban, a görögöket verték a kékek, Amszterdamban maradtak pont nélkül. A bajnokságban a középmezőnyben állomásoznak Berizzo mester fiai, idegenben azért nem olyan hatékonyak Wassék. A társulat formája felfelé ívelő, a Király Kupában előnyt szereztek az első meccsen, otthon verték a Granadát, legutóbb pedig ponttal tértek haza Sevillától, a Betis vendégeként (3-3). Ezen a mérkőzésen abszolút kijött a vígóiak erőssége és gyengesége egyaránt. Képesek kreatívan futballozni, látványos támadásokat vezetni, viszont a védelmük nem stabil. Ma az egyik gólfelelős, Aspas eltiltott lesz, Planas sérült.

A Celta eddig komolyan vette az EL-t, és ma nyerniük kell Orellanáéknak. A totálisan motiválatlan Pana ellen erre jó esélyük nyílik. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!