<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz X és női kézilabda

Visszafogott dán győzelmet várunk a női kézilabda Eb-n, de az olasz másodosztály péntek esti derbijére is van egy jól fizető tippünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01319. Pisa - Bari, X (2.60) - olasz másodosztály, 20:30

A Serie B 18. fordulójának nyitó fordulóját Pisában rendezik. A házigazda tavasszal jutott fel a C-ligából, vezetőedzője a legendás Milan-középpályás. Gennaro Gattuso. A kék-feketék jól kezdték a szezont, aztán megtorpantak, Nagyon kevés gól esik a meccseiken, csak egyszer fordult elő, hogy született három. Hazai pályán erősebb, 4-1-3 a statisztikája, vendégként még nyeretlen (0-6-3). Most 19 pontja van, így a 14. A csatársora nagyon gyenge, csak 7 gólt rúgtak eddig. A rosszabb sorozatot lezárták két hete (Trapani, 1–0), aztán kiesett a kupából (Torino, 4–0 a hosszabbításban), legutóbb aztán döntetenezett a Verceli stadionjában (0–0).

A Bari a gyenge szereplés miatt edzőt váltott, azóta jobban is megy a "kakasoknak". Ez viszont még mindig csak a középmezőnyhöz elegendő, a déliek most a 9. helyen állnak, 23 pontjuknak kisebb részét szerezték vendégségben. Idegenben egyszer nyertek, háromszor ikszeltek, négyszer kikaptak. Két hete Veronában sokáig jól tartotta magát a gárda, de a hajrában kikaptak (Hellas, 1–0). A múlt szombaton viszont ünnepelhettek a Bari ultrái: 2–0-lal küldte haza a csapat a Salernitánát. A vendégek kerete erősebb, de ezt kompenzálhatja a hazaiak lelkesedése. kevés gólos mérkőzésen megosztoznak a pontokon a csapatok.

07675. Dánia - Csehország, Dánia 1-5 góllal nyer (2.20) - női kézilabda Eb, 20:45

A C-csoportban, vagyis a magyarok négyesében a veretlen dánok a 2 pontos csehek ellen zárják a csoportkört. Dánia meggyőző védekezéssel rukkolt elő mindkét eddigi meccsén: Montenegró válogatottját 21 gólon tartották, míg nekünk csupán 19 gól engedtek. Így támadójátékban sem kellett semmi extrát felmutatni, és vélhetően ezen a meccsen sem rendeznek majd gólzáport. Merthogy ez a cseh válogatott nem egy világverő gárda: minket megleptek és 27-22-re nyertek, Montenegró csapatát pedig szorongatták, de végül pont nélkül zártak ellenük (27-28).

Támadásban egyelőre meglepően jól teljesítenek, a védekezés nem túl acélos, inkább átlagosnak mondható. Az nem kérdés, hogy ez a dán válogatott klasszisokkal jobb a cseheknél, ugyanakkor két magabiztos sikert követően nem biztos, hogy itt 100%-on fognak pörögni, vélhetően forgatják is majd a csapatot rendesen, és fejben készülnek már a következő körre. Egyébként is jellemzőek rájuk a szoros eredmények, itt is vélhetően csak annyit adnak majd ki magukból, amely a győzelemhez szükséges lesz, nem számítunk nagy arányú dán győzelemre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!