<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 1.50, 1.50 és 1.50 - fogadunk?

Futball és kosárlabda szerepel a napirenden ebben a rovatban. A három meccs 3.3-as szorzót ér - mondhatni, kötelező olvasmány, ha nyerni akarsz...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

33256. Almere City - RKC Waalwijk, 2.5 gól felett (1.50) - holland másodosztály, 20:00

Két felsőházi csapat találkozik ma este egymással - mindkét együttes jó eséllyel pályázik a play offra. Az Almere 29 ponttal a hetedik, otthonában erős, hat siker mellett csak kétszer kapott ki. A formája viszont nem jó, három bajnoki óta nem nyert, előtte viszont nagyon ment a szekér, nyolc győzelmet aratott sorozatban. A támadósora erős, 17 bajnokin 32 gólt szerzett, viszont a védelem nem stabil, már 27-szer mattolták. A Waalwijk az előző bajnokságban gyengélkedett. ennek most nyoma sincs a sárga-kékek teljesítményén. A csapat 28 ponttal kilencedik, vendégként nem rossz, mérlege pozitív (3-3-2). A formája hullámzó, előbb nagyon kikapott a Venlónál, majd legyőzte az addigi listavezető MVV-t. A gárda képes s szélsőséges teljesítményre, olykor beindulnak a csatárok, de a védelem is "gólérzékeny". Az eddigi találkozóik is általában sok találatot hoztak. Ma is várható legalább három.

33911. Olympiakosz - UNIKSZ Kazany, 1, hendikep -5.5 pont (1.50) - férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Immáron a 11. körnek futnak neki a csapatok, a 6-4-es mérleggel álló Oly a 3-7-es sort magáénak tudható UNIKSZ gárdáját látja vendégül. A görögök ugyan odahaza már két vereséget is számlálnak, ám a CSZKA elleni bukás gyakorlatilag borítékolható volt, csak a Maccabi elleni zakó meglepő némileg. A Barca, a Milano és az Anadolu gárdáit simán verte saját közönség előtt a masszív védekezésre is képes társaság. Most jön az az UNIKSZ, amely vendégként nem villog ebben az idényben. Csupán a Fener együttesét sikerült meglepnie, vereséget szenvedett a Brose-CSZKA-Anadolu-Real négyes otthonában. Hiába átlagol idegenben is 84 pont felett a csapat, a gyenge védekezés ezt képtelen támogatni, így nemrég a Real és a török Anadolu is rendesen megszórta őket. A palánk alatt pokolian erős, Spanoulis által vezetett görögök otthonában a támadósornak sem lesz egyszerű feladata. Ha az Oly ki tudja valamilyen szinten kapcsolni Langfordot a játékból, akkor összejöhet a legalább 6 pontos hazai győzelem.

32608. Baskonia– Darüssafaka, 1 (1.50) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Hanga Ádámék hat győzelemmel és négy döntetlennel állnak, míg a péntek esti török rivális 5-5-ös mutatót képes felmutatni. A baszkok egyedül az Olympiakosztól szenvedtek vereséget Vitoriában az Euroliga most futó idényében, míg a Darüssafaka három sikerrel kezdett vendégként, ugyanakkor a legutóbbi két túrája (Galata, Panathinaikosz) vereséget hozott. A Baskonia - amely a héten visszahozta a legendás irányítót, Pablo Prigionit - talán nem olyan erős, mint az előző évadban, ám most is a sorozat meghatározó együttesei közt tartják számon, hazai környezetben bárkit legyőzhet.

Hangáék 7-4-es mérleggel állnak a bombaerős spanyol bajnokságban, otthon egyetlen vereségük van. A Darüssafaka a török liga hatodik helyén áll (6-3), idegenben két-két győzelme és veresége van. Minden sorozatot figyelembe véve érdekes sorminta alapján haladnak a vendégek: tíz meccse győznek, kikapnak, győznek, kikapnak… Most a vereség jön, és erre meg is van minden esély – reméljük, a magyar válogatott ásza is sokat tesz a Baskonia sikeréért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!