<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ezt a pénteki tippet semmiképp se hagyd ki!

A Nimes szorgos középcsapat, de otthon nem nyerő típus, a Brest az élvonalba vágyik - nem marad pont nélkül a vendég együttes!
Francia másodosztály
Nimes - Brest
Péntek, 20:00 óra

A Nimes 22 egységet gyűjtött eddig, így ezzel a 10. pozícióra jó a francia másodosztályban. A gárda otthon azonban el van átkozva: a Stade des Costieres-ben mindössze 1-5-2-es mérleget tud felmutatni, mellette szól viszont, hogy egyetlen sikerét épp a legutóbbi hazai meccsén aratta (Reims 2-0). Bernard Blaquart csapata nagyon szeszélyesen teljesít az utóbbi időben, vereségek és győzelmet követik egymást, és persze közben néhány iksz is. A legutóbbi, Auxerre elleni vereség alkalmával egy fontos bekk begyűjtötte ötödik sárgáját, így ma kénytelen pihenni. A csatársorban ott lesz viszont Kouakou és Alioui, együtt 16 találatot termeltek.

32710. Nimes - Brest, X2 (1.50) - Tippmix

A Brest eseménydús heteken van túl, az élvonalba vágyó alakulat két vereséget is elszenvedett a bajnokságban, aztán viszont a nagy rivális Troyest verték, és a kupában is továbbjutottak. 31 pontjával a második, idegenben 3-4-1-es, egészen jó mérleggel. A rutinos Jean-Marc Furlan vezetőedző által alkalmazott 4-3-3-as hadrend eddig működőképes, bár azért idegenben óvatosabb taktikával szerepel a piros-fehér alakulat. Friss sérülés és eltiltás nem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

A két alakulat közül a vendégeket érezzük erősebbnek, és bizony a látogatók formája sem rossz. Egy pontra mindenképpen jó lesz a Brest. Tippünk így: X2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!