<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Két tipp, két pazar szorzó Hollandiából

A holland másodosztályban általában gólokra fogadunk. Ma sem tudunk ellenállni a találatoknak, ám a hazaiak esélyeire is felhívjuk a figyelmet.
Holland másodosztály
Oss - F. Sittard
Péntek, 20:00 óra

A vendéglátó 20 pontjával a 15. helyen áll a bajnokságban, hazai környezetben az átlagosnál gyengébb (3-1-4), a formája viszont parádés. November eleje óta őrzi veretlenségét Francois Gesthuizen alakulata, amely egy iksz után sorozatban négyszer aratott győzelmet. A liga második legjobb csatársora az övé, 37-szer köszöntek be a piros-fehérek, ugyanakkor a legrosszabb védelemmel is a gárda rendelkezik: 47 alkalommal mondott csődöt a hátsó alakzat. Egy kapus sérült, viszont a bombaformában lévő, 19 gólos csatár Boere ismét ott lesz centerposztban.

A Fortuna Sittard 15 egységével a 17., miután három pontos levonással sújtotta a szövetség. A zöld-sárgák idegenben a legrosszabbak, 0-1-7-es mérlegükhöz 3-21-es gólkülönbség társul. Ben van Dael vezetőedző alakulata nagyon borzalmas szériát fut, október közepe óta nem győzött, hét mérkőzéséből hatot elveszített, legutóbb a Volendam bánt el vele csúnyán (3-0). A legutóbbi három kimozdulásán még be sem találtak van Houték... Egy balszélső sérült, eltiltott nincs a keretben.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

33428HOss1.80
33439VTöbb, mint 3.5 gól1.85

A Frans Heesen Stadionban a legutóbbi két meccsüket nullra nyerték a piros-fehérek. Ma is hazai sikert várunk, és természetesen találatokat. Tippünk így 1-es, de a 3.5 gól feletti opció is megér egy próbát!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!