<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 szombati tipp, 4.06-os odds

Magyar, holland és spanyol bajnoki meccseket válogatottunk ezúttal egy csokorba. A Real derbijére 1.75-ért, a Paks-Vasas összecsapásra 1.55-ért, egy holland bajnokira 1.50-ért fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

33471. Paks - Vasas, 1X (1.55) - magyar bajnokság, 15:30

A kilencedik fogadja a listavezetőt az utolsó 2017-es bajnoki mérkőzésen. A tolnaiak odahaza sok pontot vesztegettek el, de még nem kaptak ki. Statisztikájuk 2-7-0, legutóbb a Haladást nagy küzdelemben múlták felül. A zöld-fehéreknek 20 pontjuk van, a már kieső DVTK 18-at gyűjtött. A nyugodt téli szünethez pontokra van szüksége a Csertői-csapatnak. A fővárosiak nagy meglepetésre még mindig az élen állnak - nem pukkadt ki a sokak által vízionált Vasas-lufi. A piros-kékek 30 pontosak, idegenben azért nem annyira félelmetesek, 4-2-3-as mérlegük ezt támasztja alá. Remiliék három iksz után kikaptak két hete a Honvédtól, de a múlt szombaton már ismét a megszokott teljesítményüket hozták, és legyőzték a DVTK-t. A hazaiaknak nagyon kellenek a pontok a nyugodt ünnepekhez, és ehhez ha nem is hármat, de egyet legalább megszereznek.

14924. Heerenveen - Excelsior, 2.5 gól felett (1.50) - holland bajnokság, 19:45

A holland bajnokságban a 16. fordulót rendezik. A házigazda az előkelő negyedik helyet foglalja el a tabellán, már 26 pontja van, hazai pályán pedig nem könnyű legyőzni: eddig ez csak az Ajaxnak sikerült, emellett háromszor győzött és háromszor döntetlenezett. A novembert elrontotta a gárda, ekkor 0-2-2-es mutatót produkált, de a decembert újra győzelemmel nyitotta, vendégként a Go Ahead Eagles-nél nyert 3–1-re. Az Excelsior 15 ponttal a 12. helyen áll, a kiesőzónához nagyon közel állnak a rotterdamiak. Idegenben nem megy a piros-feketéknek, 1-2-4 a statisztikája, a formája viszont nem rossz: egy rossz sorozat után már három meccse veretlen. A védelemmel vannak gondok, már 28 gólt kapott. A hazaiak tizenegyszer, a vendégek tízszer játszottak olyan mérkőzést, amelyen született legalább három találat. Ma erre ismét jó esély van.

17160. Real Madrid – Deportivo, 1 és 4.5 gól alatt (1.75) – spanyol bajnokság, 20:45

A hazai sikert aligha kell különösebben megindokolni az éllovas Real (10-4-0) és a 16. helyen álló Depor (3-4-7) bajnoki összecsapásán, a gólok száma viszont már izgalmasabb lehet. Minden egyéb magyarázat előtt nézzük a „királyiak” összeállítását: a sérült Bale mellett többek közt Ronaldo, Modric és Benzema is pihenőt kapott, ugyanis a Real jövő héten már Japánban, a klubvilágbajnokságon szerepel.

Vagyis nem lesz a BBC, a gólokért ezúttal Morata, Vázquez vagy Mariano felel. A Real Madrid hónapok óta verhetetlen, az otthoni mérlege 5-2-0 a LaLigában. A vendégek erejéből mindössze három döntetlenre futotta az eddigi túrákon, négyszer kikaptak. Noha ebben az idényben megszórták már néhányszor a Deportivót, ez a Real nem az a Real, úgy véljük, ilyen összeállításban két-három találatnál nem jut tovább. A merészebbek a 3.5 gól alatti lehetőséggel is megpróbálkozhatnak…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!