<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Holland gólok és Nagy Ádámék

A Nagy Ádámot is soraiban tudó Bologna ezúttal az Empoli csapatát látja vendégül, szoros meccset várunk, két holland bajnokin pedig gólzáport remélünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

15099. Sparta Rotterdam - Vitesse, 3.5 gól felett (2.35) - holland bajnokság, 12:30

Két középcsapat találkozik egymással vasárnap délután a holland élvonal 16. körében. A Sparta 17 pontos, az előző 3 fordulóban nem tudott nyerni, ráadásul egy kijózanító városi derbiről érkezik erre a meccsre, ahol a Feyenoord 6-1-gyel lépett át rajtuk. A védelem romokban, az előző 3 körben 11 gólt kapott, de a támadósor legalább rendre eredményes tud lenni. A Vitesse a legjobb 7-be vágyik, és erre minden esélye meg is van, a Heracles elleni vereség óta immáron 3 meccs óta nem kapott ki, legutóbb a Zwolle gárdáját verték 3-1-re. A védelem viszont ezen az oldalon sem nevezhető életbiztosításnak a maga 19 kapott góljával. A Sparta eddig 8 (otthon 4), míg a Vitesse 4 (idegenben 2) bajnokija hozott legalább 4 találatot. A csapatok jelenlegi formáit elnézve van rá esély, hogy gólzáporos 90 percet nyomnak majd a csapatok.

15178. AZ Alkmaar – Feyenoord, 3.5 gól felett (2.30) – holland bajnokság, 14:30

Rangadó vár vasárnap az éllovas Feyenoordra, méghozzá egy olyan ütközet, amelyen aligha unatkoznak majd a nézők. Az Alkmaar a holland élvonal ötödik helyén tanyázik, legyőzni nagyon nehéz, a hat győzelem és hét döntetlen mellett mindössze két veresége van. A Feyenoord (11-3-1) lényegesen jobban áll, abban viszont megegyeznek, hogy hétről hétre hihetetlenül gólgazdag meccseket játszanak. A házigazda a múlt héten 3-3-ra végzett, azt megelőzően 5-1-re győzött, csütörtökön pedig az Európa-ligában múlta felül 3-2-re a Zenitet.

Kuyték teljesítményéről sok mindent elárul, hogy az eddigi 15 bajnokin 40 találatig jutottak, gyakran idegenben is eljutnak két-három gólig. Ami a párharcokat illeti, ebben a naptári évben nyert már 3-1-re a Feyenoord és 4-2-re az AZ Alkmaar, ám korábban sem tétlenkedtek: született 3-1, 4-1 és 2-2 is. Mindkét együttes két-három hiányzó futballistával kénytelen számolni, ám aligha ezen múlik. Nagy meccs lesz, tippünk szerint szokás szerint sok-sok góllal…

22620. Bologna - Empoli, 1. félidő X (2.00) - olasz bajnokság, 15:00

A 16 pontos Bologna és a 10 ponttal álló Empoli is a Serie A hátsó régiójának tagja, mindkettejüknek tehát komoly szüksége van itt a 3 pontra. A házigazda nem örvend túlzottan jó formának: a sereghajtó Palermo legyőzésén kívül 4 vereséget tud felmutatni az elmúlt 5 körben, legutóbb az Udinese vendégeként maradt alul szoros meccsen (0-1). Súlyos vonzata annak a meccsnek, hogy Pulgar a piros lap miatt ezen a derbin eltiltását tölti, a Rizzo-Umar-Verdi hármas pedig sérülés miatt hagyja majd ki a találkozót.

Az Empoli zsinórban három vereséget számlál, ráadásul csúnya zakókról van szó: 0-4 a Fiorentina ellen, 1-4 a Milan, legutóbb pedig 0-3 a Sassuolo elleni meccsen. A védelmet tehát gatyába kellene rázni, de a támadósorra is ráférne egy kis erősítés, hiszen mindössze 7 gólt jegyez 15 bajnoki meccsen... A Bologna elleni meccsen vélhetően a védelem stabilitásán lesz a fő hangsúly, tekintve hogy a házigazda sem rendelkezik ütős csatársorral. Nagy Ádámékra kemény meccs vár az Empoli rémes formája ellenére is. A házigazda eddig 6, míg a vendégek 8 olyan bajnokit játszottak ebben a szezonban, amelynél döntetlen eredményt hozott a félidő. Jó esélyt látunk rá, hogy vasárnap nőnek majd ezek a számok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!