<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Erre fogadj a Napoli vasárnapi meccsén

Az idegenben sebezhető Napolira kemény meccs vár a Cagliari otthonában is vasárnap kora délután, így a gólokat vesszük célba.
Olasz bajnokság
Cagliari - Napoli
Vasárnap, 12:30 óra

A szárdok eddig nem mennek rosszul, az újonc a Sant'Eliában izmozik elsősorban. Hazai mutatója egészen ütős, 5-1-1-es sorához 16-11-es gólkülönbség társul. 20 pontjával a 12. helyen állomásozik. A formája ingadozó, és nem mellette szól az sem, hogy sok lesz a hiányzója. Murru, Pedro, Ionita sérült, Di Gennaro eltiltását tölti.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22428VTöbb, mint 2.5 gól1.50

A Napoli 28 pontos, a 4. helyen állt a játéknap előtt. A déliek idegenben sebezhetőek, 3-2-2-es mérlegük van csupán. A halványkékek formája jó, a BL-ben is sikerrel vette az utolsó akadályt a Benfica vendégeként, a Serie A-ban pedig a múlt pénteken az Internek fűzték be az oktatófilmet Hamsikék. Milik továbbra is sérült.

Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - éppen ezért gólokban gondolkodunk. Várhatóan mindkét beköszön majd, és összességében lesz három találat a kilencven perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!