<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Erre fogadj a szerdai londoni rangadón

Londoni rangadóval zárul a Premier League 20. fordulóra, és a Tottenham-Chelsea összecsapáson mindkét együttest jónak érezzük 1-1 találatra.
Angol bajnokság
Tottenham - Chelsea
Szerda, 21:00 óra

A 4. helyezett fogadja a listavezetőt a Premier League-ben. A házigazda 39 egységig jutott 19 fellépésen, hazai környezetben pedig 7-2-0-ás mérleget hozott össze, amelyhez 19-5-ös gólkülönbség passzol. Pochettino mester legénysége nagyszerű formát fut, december közepe óta négy bajnokit nyertek meg sorozatban Kane-ék. Az év első bajnokiján a Watfordnál vizitáltak a sarkantyúsok: meggyőző játékkal 4-1-re győztek Sonék. A keretben Lamela bajlódik továbbra is sérüléssel.

Conte Chelsea-je magabiztosan teljesít, 13 bajnokit nyert meg egymás után! Nem is meglepő, hogy a kékek állnak az élen, már 49 egységnél járnak, vendégségben pedig 7-1-1-es statisztikát produkáltak. Az olasz szakember 3-4-3-as hadrendje nagyszerűen működik, a Hazard-Costa-Willain trió már 28 gólt termelt! A védelemre nem lehet panasz, hiszen eddig mindössze 13-szor mondott csődöt. No de a White Hart Lane-en azért senki nem mehet biztosra... A kékeknél sérült Musonda és Kenedy, de az alapcsapat rendelkezésre áll.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

21151HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

A londoni derbin gólváltásban látunk leginkább értéket, azt gondoljuk, hogy mindkét háló megzörren majd legalább egyszer!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!