<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez a görög meccs sem a gólokról szól majd

A Plataniasz és a Panathinaikosz is az óvatos futball híve, így mi mást is várhatnánk kettejük közös bajnokijától, mint gólszegény 90 percet?
Görög bajnokság
Plataniasz - Panathinaikosz
Csütörtök, 18:30 óra

A Platanias klasszikus középcsapat, a 10. helyről várja a folytatást a hellén élvonalban, 12 fellépésen 14 egységig jutva. Otthon 2-2-1-es mutatója átlagosnak nevezhető, gólkülönbsége saját közönsége előtt 7-4, tehát nem feltétlenül szaggatják szét a hálót a gárdák a Perivolia Municipal Stadium-ban. Over/under statisztikája 4/8. A formája a leállás előtt biztató volt, nyert a bajnokságban és a kupában is. A keret nem lesz teljes, egy védekező középpályása eltiltását tölti, egy támadó pedig huzamosabb ideje sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

10562HKevesebb, mint 2.5 gól1.45

A nagy hagyományokkal rendelkező Pana jelenleg a 3. pozíciót foglalja el az élvonalban, az Olyt esélye sincs befogni, ugyanakkor jó eséllyel tagja lesz a play offnak. Jelenleg 22 pontos, idegenben 2-4-1-es sorral. A találatokkal ők is fukarkodnak, kimozdulásaik alkalmával a gólkülönbségük 6-5. Over/under mutatójuk 5/7. A gyengébb szereplés miatt december elején váltás történt a padon, ám egyelőre Marinos Ouzounidis mester sem tudott csodát tenni. A karácsonyi szünet előtt a gyengécske Larisza vendégeként remiztek a zöld-fehérek, ráadásul két alapemberüket is elveszítették: a csapatkapitány és egy bekk is eltiltott lesz, tehát alapemberek dőltek ki a gárdából. Ladesma, Leto, Marcus Berg - azért vannak ismert futballisták az athéniaknál, ugyanakkor ők azért nem feltétlenül klasszis focisták.

A csapatoktól nem várunk nyílt játékot, sokkal inkább óvatoskodást. Az az érzésünk, hogy három találatig ezúttal sem jutnak el a felek. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!