<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólzáport hozhat a Monaco kupameccse

Egy meccsen dől el a továbbjutás kérdése a Francia Kupában, a Monaco-Ajaccio párharcban pedig a gólokat vesszük célkeresztbe.
Francia Kupa
Monaco - Ajaccio
Péntek, 21:00 óra

A Monaco kellemes emlékekkel búcsúzott a 2016-os esztendőtől. Leonardo Jardim alakulata 2-1-re verte a Caen együttesét, így a 2. helyen karácsonyozott. Előtte ugyan kikaptak hazai környezetben a Lyontól, de a hercegségbeliek a Rennest kiütve bejutottak a Ligakupa negyeddöntőjébe. A piros-fehérek megnyerték BL-csoportjukat, februárban majd a Manchester Cityvel találkoznak majd. Lemarék az idén elképesztő támadófutballt mutatnak be, a bajnokságban 19 fellépésen 56 találatot jegyeztek, hazai pályán a 8-1-1-es mérlegükhöz 34-10-es gólkülönbség társult. Egy belső védő eltiltás miatt nem lehet ott a mai ütközetben, a keret azonban mély, így, ha kissé felforgatott összetételben is, de erős csapat fut ki a Stade Louis II gyepére.

Az Ajaccio a második vonal egyik alsóházi alakulata. A korzikaiak 21 pontosak, idegenben azonban nem megy a piros-fehéreknek: négy remi mellett ötször kikaptak, gólkülönbségük 5-14, tehát a védelem meglehetősen ingatag a túrákon. Olivier Pantaloni együttese gyenge formában zárta a tavalyi esztendőt, előbb a helyi derbin égett be (1-4), majd a Nimes is elvitte tőle mindhárom egységet. A kupában eddig két kört már túléltek Nouriék, de eddig csak alacsonyabb osztályú riválissal találkoztak. A keretben mindenki egészséges, és várhatóan erős kerettel utaznak a hercegségbe a szigetlakók.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20309VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A Monaco még kicsit felforgatott összetételben is képes gólokkal legyőzni az Ajacciót. A mérkőzéstől éppen ezért gólokat várunk, hármat biztosan, de akár négyet is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!