<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia meglepetés, Barca-gólok

Több mint hatszoros szorzóval kecsegtet a hét utolsó napján kínált francia és spanyol focimeccs. Fogadjunk, hogy nyersz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12633. Biarritz JA - Rennes, mindkét csapat szerez gólt (2.65) - Francia Kupa, 17:00

Az élvonal 3. helyén álló Rennes papíron könnyed feladat előtt áll a Francia Kupa aktuális körében, hiszen a gyakorlatilag lelkes amatőrökből álló Biarritz vendége lesz. Az óriási különbség ellenére azonban meglepő, de nagyon jól fizető tippel jövünk! A Biarritz két kört ment már a kupában novemberben és decemberben: előbb a Bassin d'Arcachon Sud csapatát verték 2-1-re, majd a Les Sables volt az áldozat (3-2). Most pedig egy igazi nagyágyú érkezik a Rennes személyében, amely az élvonal 7. helyén áll. Nem kérdéses, hogy ki ennek a párosításnak az esélyese, azt azonban ne felejtsük el, hogy egy kupameccsről van szó.

Gyakorlatilag biztos, hogy Christian Gourcuff nem a legjobb 11-et küldi majd pályára ezen az összecsapáson, hanem lehetőséget biztosít majd a fiataloknak, akiknek egyébként kevesebb szerep jut. Azt is tegyük hozzá, hogy a Rennes az elmúlt években olyan csapatok ellen is kapott gólt, mint pl. a Bourg-Peronnas (amely ki is ejtette őket 3-1-gyel), vagy épp 2012-ben a Quevilly Rouen (szintén vereség, 1-2). 2015-ben és 2016-ban nem játszott olyan kupameccset a Rennes, ahol ne kapott volna gólt. Most pedig egy lelkes amatőr csapat otthonába látogatnak, ahol nagy nap lesz ez a vasárnapi. A Biarritz játékosai minden bizonnyal 100%-ot ki fognak magukból adni ezen a meccsen, hiszen számukra ez "az a meccs".

19700. Villarreal – Barcelona, 3.5 gól felett (2.35) – spanyol bajnokság, 20:45

Kupavereségből érkezik mindkét együttes a LaLiga-rangadóra: a Villarreal a Real Sociedad otthonában szenvedett 3-1-es vereséget szerdán, míg a Barcelona Bilbaóban kapott ki 2-1-re csütörtökön. A bajnoki tabellán előkelő helyet foglalnak el, hiszen a házigazda az ötödik helyen áll (8-5-3), mindössze öt ponttal kevesebbet szerezve a második katalánoknál (10-4-2). Noha a Villarreal 25-11-es gólkülönbsége nem vetíti előre a vasárnap esti gólokat, ebben a párharcban hagyományosan eseménydúsak a derbik. Nem beszélve arról, hogy Patóék otthon igencsak veszélyesek, 17 találatot szereztek a nyolc bajnokin.

A Barca erős vendégként, a nyolc fellépésén összesen 23 gólt szerzett. Ebben a szereposztásban tavaly márciusban 2-2-re végeztek, korábban 3-1-re és 3-2-re is győztek Messiék. A katalán együttes a legerősebb összeállításában léphet pályára az El Madrigalban, s minthogy az éllovas Real Madrid szenzációsan teljesít, nem érheti be, csak a három ponttal. Ehhez pedig a Villarrealnak is lesz egy-két szava – ebből igyekszünk profitálni…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!