<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Remek odds egy spanyol hazai tippre

A Celta szenzációs kupagyőzelemmel nyitotta az új esztendőt, a délieknél új tréner ül a padon. Hazai sikert érzünk...
Spanyol bajnokság
Celta Vigo - Malaga
Vasárnap, 18:30 óra

A vígói alakulat többfrontos küzdelmet vív: a bajnokságban ugyan nem megy annyira a halványkékeknek, viszont a Király Kupában és az EL-ben is állnak még. A La Ligában a 13. pozícióban töltötték a karácsonyt 21 egységgel, a Balaidosban felettébb szeszélyes teljesítményt nyújtva: öt siker mellett háromszor kikaptak. Legyőzték a Barcát, de megégtek a Leganes-szel szemben... A karácsonyi szünet előtt az utolsó két bajnokiját elveszítette a Celta, viszont a kupában továbbjutott, és a minap a Mestallában szerzett 4-1-es előnyt a visszavágóra. A brigád védelmével volt gond elsősorban ősszel, 16 mérkőzésen 31-szer kapituláltak, over/under mutatójuk 12/4. A keretben Roncaglia eltiltását tölti, Planas és Beauvue sérült. Elől Aspas, Rossi, Wass, Gaudetti és Orellana egyaránt bevetésre vár.

A Malagánál eseménydúsan teltek az ünnepek. A vártnál gyengébb szereplés miatt Juande Ramos lemondott vezetőedző posztjáról az év végén, a klubnál gyorsan döntöttek, házon belüli megoldást választva Marcelo Romerót nevezték ki trénernek. A kékek 21 pontosak, idegenben még nem tudtak nyerni, négy remi mellett négyszer égtek meg. A decembert elrontották Dudáék: a Cordobától oda-vissza kikaptak a Király Kupában, ráadásul nem bírtak otthon a Granadával (1-1), a sevillai kiruccanás pedig totális kudarccal végződött (4-1). A Malaga keretében sok a sérült, és többségük nem épül fel a mai ütközetre sem. Weligton, Ricca, Camacho, Recio, Kuzmanovic, Juankar, Keko és Charles is sérült, tehát minden csapatrészben lesz hiányzó.

15909. Celta Vigo - Malaga, 1 (1.85) - Tippmix

A Celta jól kezdte az évet, a vígóiak előrejátéka átlag feletti. A Malaga új edzővel érkezik a Balaidosba, ám nem gondoljuk, hogy az erősen tartalékos összetételben szereplő déliek ponttal tudnának hazatérni a túráról. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!