<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Milánóban is elvérezhet a liga legrosszabb védelme

Az olasz élvonal leggyengébb védelme ezúttal Milánóba látogat, azonban a Milan így sem mehet biztosra, hiszen a Caglari támadósorát sem kell félteni. Eseménydús hazai sikerrel számolunk.
Olasz bajnokság
Milan - Cagliari
Vasárnap, 18:00 óra

Vegyes eredményekkel zárta a 2016-os esztendőt a Milan. Kikapott rangadón a Rómától, otthon nem bírt az Atalantával, majd viszont legyőzte a Juvét, így a Szuperkupa a San Síróba került. A piros-feketék úgy állnak a tabella 5. helyen 33 egységgel, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál. Montella mester alakulata hazai környezetben meggyőző, 6-2-1-es mérlegükhöz 15-9-es gólkülönbség társul, over/under mutatójuk 9/8. Jó hír, hogy Montolivón kívül nincs sérült a keretben. Lapértesülések szerint a Suso-Bacca-Bonaventura támadótrió kaphat szerepet ma a szárdok ellen.

A liga leggyengébb védelmével rendelkezik a Cagliari, az újonc immár 42 bekapott gólnál jár 18 mérkőzésen. Kész szerencse, hogy Massimo Rastelli csapatának támadósora is majdnem ilyen termelékeny: 27-szer voltak eredményesek Sauék. A szárdok 23 ponttal a 14. helyen teleltek - állhatnának jobban is, ha idegenben nem lenne ilyen tragikus a teljesítményük. A piros-kékek, elhagyva a Sant'Eliát, 1-1-7-es sort hoztak össze, ehhez 7-23-as gólkülönbséget produkálva. Over/under mérlegük 15/3, azért ez is beszédes adat... A formájuk a leállás előtt elég döcögős volt, de december utolsó meccsén 1-3-ról fordítva 4-3-ra verték a Sassuolót. Ebből az eredményből erőt meríthetnek Fariasék. A keretben Padoin eltiltott, a klubot elhagyoó Storari helyét Rafael veszi át a kapuban, Boriello kisebb slrüléssel bajlódott, bevetése erősen kérdéses. Ionita és Melchiorri kihagyja a milánói túrát.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2436804Milan és 2.5 gól felett1.90

A Milan minden bizonnyal behúzza a három pontot, de a gólokról vétek lenne lemondani. Nyer a házigazda, és lesz legalább három találat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!