<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Leeds és az Osasuna-Valencia

Az FA Kupában a Leeds idegenben is realizálhatja a több osztálynyi különbséget, a spanyol élvonalban pedig kiesési derbire fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03952. Cambridge Utd. - Leeds, 2 (1.90) - angol FA Kupa, 20:45

A másodosztály 5. helyezettje a negyedosztály 9. helyezettjéhez látogat hétfő este az FA Kupában. Mindkét gárda remek formában van, hiszen 5 tétmeccs óta veretlenek mindketten. A Cambridge már ment két kört ebben a sorozatban: a Dover ellen újrajátszott meccs volt szükséges a továbblépéshez, ám a Coventry csapatát nagyon könnyedén ütötték ki (4-0). A Leeds csak most kapcsolódik be, az előző kupasorozatban az 5. körig jutott, ahol végül a Watford állította meg őket (előtte a Bolton és a Rotherham csapatait búcsúztatták). Wood vezetésével gólerős a Leeds támadósora, az ausztrál támadó máris 13 találatnál jár a másodosztályban. Bár az FA Kupában gyakran eltűnnek az osztálykülönbségek a gárdák közt, a Leeds most annyira formába lendült, hogy ezen a körön még simán túljuthat. Szoros meccset várunk, de a vendégek realizálhatják a két gárda közti két osztálynyi különbséget.

20075. Osasuna - Valencia, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - spanyol bajnokság, 20:45

A szezont elején nem sokan gondolták volna, de jelen állás szerint két kiesőjelölt csatázik ebben a párosításban hétfő este. A Valencia gárdájánál rossz úton haladnak a dolgok: anyagi problémákkal küzd a klub, nem tudja megerősíteni keretét, így Prandelli december végén fel is állt a padról. Elkeserítően kevés a 12 szerzett pont, a kupában ugyan megy a szekér, de bajnoki meccset október közepe óta nem nyert a társaság.

Az Osasuna is nehéz őszt élt meg újoncként, a mindössze 7 pont a sereghajtó pozícióra elegendő, és nem sok biztató jelet mutatott a gárda. Rengeteg gólt kap, támadásban pedig ötlettelen, otthon is csupán két döntetlenre futotta erejéből 8 hazai meccs során. Ami a gólokat illeti: az Osasuna 2.94-es, míg a Valencia 3.33-as gólátlaggal áll ebben a szezonban, mindkettejük 9-9 olyan bajnokit játszott ebben a szezonban, amely 2-3 gólt hozott. A komoly tét, vagyis a kiesőzónától való eltávolodás rányomhatja a bélyegét erre a meccsre. A gyenge védelmek okán várunk gólokat, de csak mértékkel.

 
 
  • 1arpad112017január09.22:16ÚjVálasz

    "Várunk gólokat, de csak mértékkel" inkább mindkét csapat opció kellett volna...na nem baj, majd legközelebb. 2/1 mindig jön ;)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!