<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 foci, 1 hoki, 3.6-os odds

Nem túl bőséges a hétfői kínálat, ennek ellenére összegyűjtöttünk három tutinak tűnő ötletet: görög és portugál foci mellett svéd hokira fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18335. Panathinaikosz - Kassziopi Kerkyra, (0-1) 1 (1.60) - görög bajnokság, 18:30

A görög első ligában 13 forduló után 22 ponttal a harmadik helyen áll a Pana. A zöld-fehérek otthon erősek, üt bajnokijukból négyet megnyertek, csak egyszer kaptak ki. A rájátszásra esélyes lehet, de nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a középmezőny nagyon szoros, a nyolcadik Pas Gianna is már 19-nél jár. A zöld-fehérek formája nem ideális, volt egy fellángolás, de a héten idegenben kaptak ki a Palataniasz vendégeként (100).

Két eltiltott játékos visszatérhet, de egy bekkre megint nem lehet számítani. A Kerkyra 13 ponttal a 12. helyen áll, idegenben gyenge, 0-2-3-as statisztikájához 1–7-es gólkülönbség jött össze. Az év első bajnokiján otthon ikszelt a csapat, de előtte a kupában is hibázott. Gyenge a támadósora, ma is nehéz kilencven perc vár rá Athénban. A Pana felejteti a múlt heti kudarcot, és sima győzelmet arat.

06835. Timra - Södertälje, 1 (1.50) - jégkorong, svéd másodosztály, 19:00

Az 5. fogadja az utolsó előttit a svéd másodosztályú hokiliga 34. körében. Élesedik lassan a feljutási és kiesési harc, és a Timra a feljutásra, míg a Södertälje jó eséllyel a kiesés elkerülésére hajt. A házigazda 54 pontos, és ugyan az első két helyre nagyon kevés esélye van jelen állás szerint, az osztályozó összejöhet neki, és ott kis szerencsével feljuthat. A liga legjobb védelme az övék 72 kapott góllal, ráadásul a mezőny 3. legjobb hazai mérlege az övék. Most jön az a Södertälje, amely zsinórban két bajnokit bukott el, csak 35 pont áll a neve mellett, vagyis 8 pontra van a biztos bennmaradástól. A rémesen gyenge támadósor a 2. legkevesebb gól ütötte a mezőnyben. Vagyis minden előjel arra mutat, hogy reális az 1.50-1.60-as odds, amelyet a fogadóirodák a hazai sikerre adnak, sőt lassan el is kezdett zuhanni ez a szorzó. Ebben az idényben kétszer találkoztak a felek, mindkétszer a Timra nyert, szerintünk összejöhet a harmadik győzelem is.

19609. Moreirense - Belenenses, 2.5 gól alatt (1.50) - portugál bajnokság, 21:00

A portugál első ligában a 16. fordulót rendezik. A házigazda a kieséstől veszélyeztetett 16. helyen állt a játéknap előtt. Csak 11 pontot gyűjtött a gárda, hazai pályán rendkívüli gyenge, 1-2-4-es statisztikát produkálva. Gólokból sem esett sok a mérkőzésein, hétre tizenegyet kapott saját létesítményében. A bajnoki formája rossz, viszont a Ligakupában nem szerepelt rosszul, megverte például a múlt kedden a Portót. A Belenenses 17 ponttal a 11. helyen karácsonyozott, a kiesés kérdésében várhatóan nem lesz érintett. Eligazolt két kulcsjátékosa, ez nehezíti a vezetőedző helyzetét. Idegenben 2-2-4-es mérleghez 6–10-es gólkülönbséget hozott össze a kék-fehér sereg. A Ligakupában kétszer döntetlenezett. A házigazda lesz a motiváltabb, nyerhet is, de a gólokkal szembe menni most érdemesebb.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!