<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

A Ligakupában szárnyalhat tovább a MU

A Ligakupa elődöntőjének első felvonásán legalább kétgólos előnyre tesz szert a vörös együttes!
Angol Ligakupa
Manchester Utd. - Hull City
Kedd, 21:00 óra

Mourinho csapata kezd magához térni. A gárda hatmeccses győzelmi sorozatnál tart a Premier League-ben, az EL-ben és az FA Kupában is sikerrel vette az akadályokat, és ugye a második számú kupasorozatban is már csak egy lépésre vannak Matáék a döntőtől. Eddig a Manchester Cityt és a West Ham Unitedet búcsúztatták ebben a kiírósában Rashfordék. A piros-fehérek a döcögősebb rajt után most már nem ismernek kegyelmet az Old Traffordon: az utolsó három bajnokin, a nemzetközi porondon és szombaton az FA kupában is verést mértek aktuális ellenfelükre. A portugál stratéga rendre rotálja csapatát, így a hétvégi meccsen végig padozott Pogba és Ibra - ma mindketten ott lehetnek a pályán. Nem úgy, mint az argentin Rojo, aki épp a Reading ellen sérült meg, le is kellett cserélni. Rajta kívül csak a válogatott összetartáson lévő Bailly nem lehet ott a mai keretben.

A Hull City eseménydús napokon van túl, a West Brom elleni január 2-ai vereséget követően menesztették Mike Phelan menedzsert, helyére a portugál Marco Silva került. Az edzőváltás tulajdonképpen benne volt a pakliban, hiszen a remek rajt után az őszre elfogyott a tigrisek lendülete, a bajnokságban az utolsó helyre csúsztak vissza, támadójátékuk totális csődöt mondott. Kevés találatot jegyeznek Abel Hernandezék, idegenben pedig pocsékul teljesítenek a narancssárga-feketék: mérlegük 1-1-8. A Ligakupában eddig szerencséjük volt Snodgrasséknak, ugyanis előbb a Bristol City, majd a Newcastle, azaz két Championship-alakulattal kellett megmérkőzniük a továbbjutásért. A keret nem lesz teljes, Keane és Odubajo sérült, Elmohamady és Mbokani pedig a válogatottal készül az Afrikai Nemzetek Kupájára.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

04658HHendikep 0:11.50

Manchesterben trófeák begyűjtésére szerződtették Mourinhót. Erre most jó esélyük van Mkhitaryanéknak, hiszen már az elődöntőben léphetnek pályára. Ma az Old Traffordon hazai siker várunk, nem remegnek meg a piros-fehér lábak, és legalább kétgólos előnyre tesz szert az United. Tippünk így hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!