<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két kupameccs, 3.96-os szorzó

Két spanyol kupacsatára fogadunk remek szorzókért cserébe: hazai sikert húzunk 2.20-ért, mindkét fél betalál opciót pedig 1.80-ért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06248. Cordoba - Alcorcon, 1 (2.20) - Spanyol Kupa, 19:00

Az első mérkőzés 0–0-ás végeredménnyel zárult. A Cordoba 26 pontjával a 14. helyen áll a Segunda Divisionban, otthon sem túlságosan erős (3-3-4), és kevés gólt szerez. A formája összességében nem rossz, négy tétmeccset vívott meg vereség nélkül. A hét végén a Rayoval döntetlenezett otthon. A Király Kupában a Cadizt és a Malagát győzte le a zöld-fehér együttes. Az Alcoron 23 ponttal a második liga alsóházához tartozik, nagyon közel a kiesőzóna. A gyengébb teljesítmény egyértelműen a rossz idegenbeli teljesítményének tudható be: két iksz mellett nyolcszor kikapott, gólkülönbsége 3–18. Formája ebből adódóan nagyon szélsőséges, hiszen otthon erős, vendégként pocsék. A kupában azért okozott már meglepetést: az Elche és az Espanyol ellen is idegenben vívta ki a továbbjutást, élvonalbeli ellenfelével szemben büntetőkkel. A Cordobát erősebbnek érezzük, az Alcoron pedig hozhatja megszokott idegenbeli formáját.

18988. Alavés - Deportivo, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Spanyol Kupa, 19:00

A nyolcaddöntőben csatázik az élvonal 12. és 15. helyezettje, és mivel az első mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult, így izgalmas visszavágóra van kilátás. Az Alavés az előző körben kapcsolódott be a sorozatba, és két sima 3-0-ás sikerrel intézte el a Tarragona gárdáját. A bajnokságban sem fut rossz szériát a csapat, hiszen a legutóbbi 5 fordulóban nem talált legyőzőre, pedig járt többek közt a Villarreal-Bilbao kettősnél is.

A Depor a Betis csapatát intézte el az előző fordulóban, ugyan idegenben kikapott az első mérkőzésen (1-0), a hátrányt sikerült ledolgozni hazai közönség előtt (3-1). Itt a visszavágón mindenképp gólt kell lőnie ahhoz, hogy a továbbjutás szóba jöhessen. Az Alavés ugyan általánosságban egy defenzív csapat, ám az odavágón is megmutatta, hogy van potenciál a csatársorban, és kontrákból bármikor veszélyes tud lenni. Az első meccs eredményének okán a gólváltás jó választás lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!