<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Csinos szorzóra leltünk a Spanyol Kupában

Az odavágón 3-1-re nyerni tudott otthon a Sociedad, azonban a bajnokságban a Barcát meglepő Villarreal behúzhatja a visszavágót.
Spanyol Kupa
Villarreal - Real Sociedad
Szerda, 19:00 óra

A Villarreal jól menetel a La Ligában, az 5. helyen áll 30 ponttal, az El Madrigalban kimondottan erős, 6-2-1-es mérleget produkálva. Fran Escribá alakulata jó formában zárta a 2016-os esztendőt, viszont az újévben a kupavereség azért nem volt kalkulálható. Patóék összekapták magukat, és vasárnap este kis híján legyőzték a katalánokat (Barcelona 1-1). Az EL-ben is állnak még a sárgák, és az Anoétában szerzett találattal még megmaradt a remény a továbbjutásra. Az előző kanyarban a Toledo ellen idegenben fölényes sikert arattak Sansonéék, otthon az 1-1 már elegendő volt a továbbjutáshoz. A keret erős, bár lesznek hiányzók. Bakambu a válogatottal készül az Afrika Kupára, Musaccio, Cheryshev és Soldado sérült.

A Real Sociedad a 6. 29 egységgel, Eusebio mester alakulata ragyogóan zárta az óévet, és 2017 első fellépése is remekül sikerült: kétgólos előnyt hoztak össze Willian Joséék mai riválisukkal szemben. Ehhez képest nagyot hasaltak a hétvégén a kék-fehérek: a Sevilla játszi könnyedséggel vitte el mindhárom egységet az Anoétából (0-4). Ma megint idegenben kell pályára lépniük a baszkoknak, és a túrázás eddig igencsak szélsőséges eredménysorral párosult: 4-0-4 a bajnoki statisztikájuk. A kupában a Valladolidnál nyertek, otthon remiztek. A keretben Agirretxe, Bergara, Carlos Martínez és Raúl Navas sérült, ők el sem utaznak a mai ütközetre.

06250. Villarreal - Real Sociedad, 1 (1.95) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy a Villarreal mindent egy lapra feltesz, és nekiront a vendégeknek. Hogy ebből mi sül ki? Szerintünk hazai siker, a hétvégi pofonból még nem jött ki a Sociedad, ezt kihasználhatja a házigazda. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!