<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Gólzápor jöhet az alsóházi csapatok meccsén

Az Oss és a Dordrecht csapata is hajlamos feladni a védekezést - péntek este sem változtatnak szokásaikon a felek!
Holland másodosztály
Oss - Dordrecht
Péntek, 20:00 óra

Alsóházi rangadót rendeznek péntek este a holland másodosztályban. Az Oss 23 egységgel a 14. pozícióban telelt, hazai teljesítménye egészen szeszélyes, 4-1-4, egy nagyszerű sorozatot futott késő ősszel és december elején, de az év utolsó meccsét elbukta a Volendam vendégeként. A 2. legtöbb gólt rúgták a fiúk, viszont a védelmük a leggyengébb, gólkülönbségük 41-50 - mindezt 19 fellépésen hozták össze... Az Oss over/under mutatója 16/3, de de 13/6 a +3,5-ös mutatója is. A keretben egy cserekapus sérült, eltiltottja nem lesz.

A Dordrecht néhány éve még az első liga tagja volt, most a bennmaradásért küzd egy osztállyal lejjebb. A bikák a gyenge szereplés ellenére kitartottak Gérard de Nooijer vezetőedző mellett, persze nagy kérdés, ha marad a gyatra teljesítmény, meddig élvezheti a klubvezetés bizalmát. 14 ponttal az utolsó előtti helyen tanyáznak, rossz sorozatukat az év utolsó mérkőzésén történ meg a sereghajtó magabiztos legyőzésével (Achilles 3-0). Idegenben pocsékul tolják a fiúk, statisztikájuk 1-2-6, ehhez a gólkülönbség 12-18. Egy ütközetet leszámítva minden kaptak és rúgtak is gólt a túrákon, over/under tekintetben 12/7-es adatot produkáltak, hétszer viszont esett 4 találat a meccseiken. A keretből egy bekk eltiltás, egy középpályás sérülés miatt hiányzik majd.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

02456VTöbb, mint 3.5 gól1.85

A hazai alakulat tűnik esélyesnek, de a gólokban inkább bízunk. Szerintünk hármat, de akár négyet is összehozhatnak a gárdák. Tippünk így +2,5! +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!