<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Bátor tipp az olasz kiesési derbire

A Palermo és a Sassuolo sem fut túl jó szezont eddig, a házigazda viszont a kiesőjelölt ellen kimászhat a gödörből végre.
Olasz bajnokság
Sassuolo - Palermo
Vasárnap, 15:00 óra

Nagyon nehéz évet fut a Sassuolo. A tavalyi kiírás meglepetéscsapata idén gyengélkedik, csak a 16. helyen áll 18 egységgel. Eusebio Di Francesco alakulatának azért annyira nem kell idegeskednie, hiszen a Pescara-Crotone-Palermo trió nagy valószínűséggel megoldotta a kiesés kérdését. A zöld-feketék Serie A-s teljesítményét két tényező alapvetően befolyásolta. Egyrészt az EL-szereplés, másrészt a példátlan sérüléshullám. A keret nem rossz, ugyanakkor nem volt kellően mély a többfrontos küzdelemhez. Másfelől ősszel valóban kidőlt a fél csapat, volt, hogy a szakmai stáb nem is tudott kellő számú játékost nevezni egy-egy bajnokira. Most valamelyest jobb a helyzet, hiszen "csak" Magnanelli, Cannavaro és Biondini nem lesz bevethető. Hosszú sérülés után a múlt hétvégén már pályára lépett Berardi is, és érkezett a középpályára a Pescarától Aquilani.

De vissza a gárda teljesítményéhez: otthon, a MAPEI-stadionban 4-1-4 a mérlegük, a formájuk viszont gyenge: december eleje óta nem nyertek, azóta négy tétmeccset veszítettek el, vasárnap e rossz szériát a Torino elleni hazai iksszel zárták le. A védelem és a támadósor is gólképes, ezt a 24-33-as gólkülönbség kellően bizonyítja, over/under statisztikája 12/7.

Palermóban áll a bál, Zamparini, a klub mindenható ura előbb kirúgta Corinit, és ajánlatot tett a néhány hete menesztett De Zerbinek, aki ezt nem fogadta el. Ha ló nincs, jó a szamár elven így ezúttal is Corini készíti fel a csapatot a találkozóra. A szigetlakók borzalmas, már-mér kilátástalan helyzetben vannak, 10 egységgel a 18., kieső pozícióban tanyáznak. Idegenben még nem is annyira vészes a rózsaszínűek produktuma, természetesen önmagukhoz képest: 2-3-5-ös sorukhoz 12-18-as gólkülönbség társul. Rossz passzban érkeznek a mai ütközetre Diamantiék: karácsony előtt a hajrában vesztettek pontokat a Pescara ellen, majd a hétvégén Empoliban kaptak ki roppant fontos találkozón 1-0-ra.

Cionek, az egyik bekk eltiltását tölti majd, Andjelkovic és Rajkovic, másik két hátvéd pedig sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2275604Sassuolo és 1.5 gól felett2.05

A Sassuolóban több van, mint amit eddig nyújtott. Ma már bővebb kerettel készülhetnek a zöld-feketék az ütközetre. Győznek a hazaiak, és gólokat is várunk, kettőt legalább! Tippünk így: 1-es és +1.5!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!