<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Az újonc ellen roboghat tovább a Celta

A kupában könnyedén továbblépett a Celta, ám a bajnokságban is fontos meccs vár rá, az újonc pedig nem jelenthet megoldhatatlan akadályt.
Spanyol bajnokság
Celta Vigo - Alavés
Vasárnap, 16:15 óra

A Celta hektikus szezont fut eddig. Az EL-ben és a Király Kupában szépen meneteltek a halványkékek, ugyanakkor a bajnokságban a teljesítményük eddig elmarad a várakozásoktól. Eduardo Berizzo együttese csak a 9. pozíciót foglalja el, 24 egység áll a gárda neve mellett. A Balaidosban is szeszélyesen teljesítenek Aspasék, 6-0-3 a mérlegük. A formájukban viszont bízhatnak Wassék: A Király Kupában a Valenciát verték oda-vissza, a La Ligában a múlt vasárnap pedig a Malagának fűzték be az oktatófilmet (3-1). A keret nem lesz teljes, egy balbekk és egy balszélső sérült, Roncaglia viszont visszatérhet eltiltásából, így újra elfoglalhatja a helyét a védelem tengelyében.

Az Alaves Pellegrínóval stabil középcsapat lett, a bennmaradás garantáltnak tűnik, ráadásul a Király Kupában is már a legjobb nyolc között vannak. A csíkosak a la Ligának november vége óta őrzik veretlenségüket, jelenleg a 12. pozíciót foglalják el 22 ponttal. Vendégként sem szabad őket félvállról venni, mérlegük 3-3-3, legutóbbi négy túrájukat megúszták vereség nélkül, de nyertek a Camp Nouban, és ponttal tértek haza a Vicente Calderonból is. Figyelemre méltó adat, hogy az utolsó három bajnokijukon nem kaptak gólt Manu Garciáék... A kék-fehérek keret teljesnek tekinthető, az alapcsapat bevetésre készen áll.

15314. Celta Vigo - Alavés, 1 (1.65) - Tippmix

Mindkét alakulat jó passzban van, de szerintünk a Celta hazai pályán legyőzi lelkes ellenfelét. A kreatív házigazda otthon tartja a pontokat, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!