<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia iksz és az orosz kézisek

Az orosz kézisek kulcsfontosságú meccset játszanak Lengyelország ellen a vb-n, de ellátogatunk a francia kettőbe is egy csinos odds reményében.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01169. Lengyelország - Oroszország, Oroszország 1-5 góllal nyer (2.20) - férfi kézilabda vb, 20:45

Az A-csoport 3. körében a 2 pontos oroszok és a 0 ponttal álló lengyelek csapnak össze, a továbbjutás szempontjából kritikus meccs következik. A lengyel válogatott Lijewski, Bielecki, Jurkiewicz, Syprzak, Wyszomirski és Szyba nélkül utazott el a tornára, vagyis a csapat magját a lengyel bajnokság kevésbé ütős gárdáinak tagjai adják. A lelkesedéssel nincs baj, a technikai képzettséggel és a rutinnal viszont annál inkább. A norvégokat sikerült megszorongatni (20-22), a brazilok elleni meccsen pedig az első félidei gyenge játék miatt úszott el a siker lehetősége.

Az oroszoknak nem okozott gondot Japán (39-29), még a viszonylag lazább védekezés is bőven belefért, ám a norvégokkal nem tudtak mit kezdeni. Az orosz csapat erőssége a Zhitnikov-Atman-Gorbok hármasban rejlik, Gorbok és Shelmenko átlövései életveszélyesek a felállt fal ellen is. Ha a védekezést sikerül jobban összerántani, akkor nem lehet gond a lengyelek legyőzésével. Fontos meccs ez az oroszoknak, akiknél vannak kiemelkedő játékosok, egy szoros meccsre jók lehetnek a lengyelek, de többre nem.

11859. Valenciennes - Sochaux, X (2.70) - francia másodosztály, 20:45

A házigazda 24 pontjával a 12. helyen állt a huszadik forduló előtt. Igazi középcsapat, reménye sincs a feljutásra, de azért a kiesőzónától is tisztes távolságban van. Otthonában hajlamos döntetlenezni, statisztikája 3-4-2. A 2016-os évet is két iksszel zárta. Régóta veretlen, de az utolsó öt bajnokijából csak egyet nyert meg. A kupákból már kiesett.

A Sochaux-nak reális esélye lehet a feljutásra, 32 pontjával az élmezőny tagja. A sárga-feketék 4-3-2-es idegenbeli mérlege egészen jól néz ki, mint ahogy a formájuk is. Öt bajnokiból négyet megnyertek, egyet döntetlenre adtak. A Ligakupában megszorították a Monacót, közel álltak a továbbjutáshoz, de végül büntetőkkel elbuktak. Ma egy ikszre jók lesznek a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!