<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ha Torino-Milan, akkor ismét ez a nyerő tipp

Kicsit már unhatják egymás a felek, de mi a tippből nem engedünk: megint megzörren mindkét háló!
Olasz bajnokság
Torino - Milan
Hétfő, 20:45 óra

Az első fordulóban a San Siróban 3-2-re nyertek a milánóiak, a minap az Olasz Kupában 2-1-re diadalmaskodtak Niangék. Mindkétszer jól futballozott Sinisa Mihajlovic alakulata, de eddig sikerélménnyel nem gazdagodtak a bikák. A társulat a 8. helyen áll 29 egységgel, az EL-szereplésre kicsi az esély, bár ez nem a hazai produktumán múlik: 6-2-1-es mérlegükhöz 21-10-es gólkülönbség társul. A formájuk nem az igazi, az idei első tétmeccsen 0-0-ra végeztek Ljajicék a MAPEI Stadioban a Sassuolóval, majd ugye jött az említett kupakudarc. A 4-3-3-as felállás jól működik összességében, a 19 fellépésen termelt 36 találat jól hangzik, a 27 kapott gól viszont a védelem sebezhetőségére vall. A keretben Molinaro sérült, Acquah a válogatottnál van, Castan bevetése kérdéses. Elől minden bizonnyal a Ljajic, Belotti, Falque trió kezd majd.

A Milan az 5. 36 ponttal, és egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Rossoneri, mint a riválisai. A dobogó elérhető közelségben van Montella alakulata számára, ám ahhoz javítani kellene idegenbeli mutatóján. Baccáék 4-1-3-as sort hoztak össze, legutóbb kikaptak Rómában. Összességében viszont jó passzban vannak Susóék, decemberben megnyerték a Szuperkupát a Juventus ellen, az idén verték a Cagliarit, majd kiejtették mai ellenfelüket a kupából. A játék olykor döcögött, de az eredményességre nem lehet panasz. A keret nem lesz teljes, Mathias Fernandez és Montolivo sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

23437HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

A Torino hazai pályán rendre nekimegy ellenfelének, és ezt várjuk a bikáktól ma is. A Milan viszont kihasználhatja a hazaiak nyíltabb játékát, és egy gólra mindenképpen jók lehetnek Bonaventuráék. A gólváltásban látunk leginkább fantáziát, így erre fogadunk!

 
 
  • 1potrien112017január16.07:46ÚjVálasz

    Ez hazai, az orosz kézi 1-5 az jó,Kunlun.7,92 odds perpill.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!