<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Új edzőjével simán verheti a liga újoncát

A hazaiak jó eséllyel bennmaradnak a másodosztályban, a télen edzőt váltó vendégek visszatérnének az első ligába. Vendég sikert és gólokat váruk...
Holland másodosztály
Utrecht - NAC Breda
Hétfő, 20:00 óra

Az utrechti fiatalok jó eséllyel teljesítik a minimális elvárást, és nem zuhannak ki a ligából. Persze, ezt nagymértékben nem maguknak, hanem inkább az Achillesnek köszönhetik, amely 20 meccsen 5 pontig jutott - az Utrecht U 21 15-nél jár. És otthon nem is beszélytelenek a fiatalok, mérlegük 4-3-2, utolsó négy fellépésükön nem kaptak ki, sőt, a két legutóbbit meg is nyerték. Formájuk ugyanakkor hullámzó, mert vendégként nagyon nem megy a piros-fehér-kékeknek. A keretben friss sérült nincsen, egy védő viszont legutóbb begyűjtötte ötödik sárgáját, így ma eltiltását tölti.

11632. Utrecht 2 - NAC Breda, 2 (1.70) - Tippmix

A bredaiaknál mozgalmasan telt a téli szünet, a padra a belga Stijn Vreven érkezett. A karácsonyt a 9. pozícióban töltötte a társulat. 31 egység áll a neve mellett, a play offnak jó eséllyel részese lesz, az egyenes ágon való feljutásról viszont lemondhat. A sárga-feketék vendégként totálisan kiszámíthatatlanok, négy siker mellett ötször kikaptak, 17 gólra 22-őt kaptak. Az utolsó három túrájukon pont nélkül maradtak. Biztató jel lehet, hogy felkészülési mérkőzésen legyőzték a Kortrijkot (3-1). A támadójátékukkal nem volt különösebb gond, de a védelem azért képes volt a betlizésre. A keretben egy balszélső sérült, viszont ott lesz a pályán 11 találatot számoló Dessers.

Augusztus elején Bredában 4-1-re nyertek a hazaiak, és ma is a NAC sikerét várjuk. Emellett találatokkal is lehet kalkulálni, tippünk így 2-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!