<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Afrikai X és angol meglepetés

Ezúttal az Afrikai Nemzetek Kupájában és az Angol FA Kupában vadászunk csinos szorzókra: 3.30-as és 2.20-as odds akadt ezúttal a horgunkra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

27830. Ghána - Uganda, X (3.10) - Afrikai Nemzetek Kupája, 17:00

A D-csoport nyitányán találkozik egymással a FIFA világranglistájának 54. és 73. helyezettje. Az előbb említett helyezések alapján egyértelműnek tűnhet Ghána sikere, mi azonban nem vagyunk ennyire biztosak ebben, és ezt már az oddsmozgás is alátámasztja (Ghána oddsa 1.65-ről indulva immáron 1.80 körül jár). A gaboni tornára Avram Grant olyan játékosokat is behívott, mint a rutinos Asamoah Gyan vagy épp az Ayew testvérek, de megtalálható sok rutintalan fiatal is a keretben. Jó nevű európai csapatokból érkeztek a ghánai játékosok, azonban ahogyan az a vb-kvalifikációs eredményekből is látszik, nem igazán áll össze ez a csapat. Selejtezőcsoportjában 2 meccs után 1 ponttal áll a gárda: Egyiptom otthonában simán hasaltak el (0-2), és keddi ellenfele is pontot lopott tőlük (0-0). Mindkét csapat ezúttal is szembeáll majd Ghánával, vagyis közel sem egyértelmű itt a továbbjutás kérdése...

Uganda az elmúlt években nem tudott komolyabb eredményt felmutatni, a 2015-ös tornára nem is tudta magát kvalifikálni, azonban erősödését mutatja mind a Ghánában szerzett vb-selejtezős pont, mind pedig a mostani kijutás, ráadásul selejtezőcsoportjában 13 ponttal zárt, és mindössze 2 gólt kapott. A keret legtöbb játékosát afrikai klubok adják, de érkezett játékos a Rio Ave, a Standard Liége és az Ilves csapatából is. Stabil védekezést várunk Uganda csapatától ezen a meccsen, mint ahogyan tették azt a vb-selejtezős meccsen is, amellyel igencsak megnehezíthetik Ghána dolgát itt az első körben. Mindkét csapatnál a fókusz azon lesz, hogy ne kapjanak ki, ez pedig könnyen vezethet majd pontosztozkodáshoz.

13148. Fleetwood - Bristol City, Fleetwood jut tovább (2.20) - Angol FA Kupa, 20:45

Az első találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. A hazaiak a League I-ban harcolnak a feljutásért. Ha csak az otthoni teljesítményükön múlna, jó eséllyel feljutnának a Championshipbe: 9-4-1-es statisztikájuk az egyik legjobb a mezőnyben. November közepe óta nem szenvedett vereséget a bajnokságban, és a kupában is nagyszerűen szerepel. Előbb a Southportot, majd a Shrewsburyt ejtette ki, mindkétszer megismételt meccsen, és mindkétszer hazai pályán. A Bristol City a Championshipben harcol a bennmaradásért, nagyon közel áll a kiesőzónához. Idegenben gyengén teljesítenek a piros-fehérek, mérlegük 2-2-9. A formájuk nagyon gyenge, hétszer kaptak ki egymás után, 11 bajnokijuk közül tizet elveszítettek. Bár az osztálykülönbség a City mellett szól, a forma és a hazai pálya miatt mégis a Fleetwood esélyeire hívjuk fel a figyelmet. Jó eséllyel a házigazda lép tovább a negyedik fordulóba.

 
 
  • Idézet: bjani55
    Ez bejött!Örülök a sikerednek!Üdv,Jani!
    ...

    Bejött VOLNA...Ha nem rakom rá a qwa kibasz.tt Ariszt. A legkisebb occút, ami elvitte. Ma a Pardubice kosár mennyire biztos? Azért magyar csapat ellen rakni elég necces, nem tudom, hogy 20 ezret megérjen-e...

     
  • 7bjani552017január18.12:46ÚjVálasz
    Idézet: atkozottszerencsetlen
    Mai hármas:

    Sparta Praha-Växjö meccsgyőztes 1 1.70
    Fribourg-Frölunda 2 1.70
    Arisz-Frankfurt -7.5p 1 1.40

    Remélem, bejön!
    ...

    Ez bejött!Örülök a sikerednek!Üdv,Jani!

     
  • 6bjani552017január18.12:37ÚjVálasz
    Idézet: atkozottszerencsetlen
    Katar-Argentína kézi-vb gólszámot valaki?
    Félidő:9-1 :)
    Nem vicc!!!
    ...

    Nem is volt olyan rossz a megérzésed hiszen 9-2 lett a félidő.Majd csak bejön eggyszer!Üdv,Jani!

     
  • ESKÜSZÖM VICC? HOGY KÉPTELEN VAGYOK 1 KIBA.OTT GE.I FORINTOT IS NYERNI EZEN A SZA.ON!!!QWA ARISZ GÖRÖG FOS.ALICSKA KOSARASOK REMÉLEM MINDANNYIOTOKAT ELÜT EGY KAMION!!!

     
  • Katar-Argentína kézi-vb gólszámot valaki?
    Félidő:9-1 :)
    Nem vicc!!!

     
  • Mai hármas:

    Sparta Praha-Växjö meccsgyőztes 1 1.70
    Fribourg-Frölunda 2 1.70
    Arisz-Frankfurt -7.5p 1 1.40

    Remélem, bejön!

     
  • 2profitipp.hu2017január17.14:06ÚjVálasz
    Idézet: bjani55
    Ma a Fleetwood - Bristol City mérkőzés lesz.Wimbledon - Sutton találkozó.Véletlen elirás ugye? Üdv,Jani!
    ...

    Kedves bjani55!

    Természetesen elírásról van szó, melyet javítottunk is. Fleetwood - Bristol City mérkőzés lesz, melyen a hazaiak továbbjutását várjuk.

    Üdvözlettel
    profitipp.hu csapata

     
  • 1bjani552017január17.12:20ÚjVálasz

    Ma a Fleetwood - Bristol City mérkőzés lesz.Wimbledon - Sutton találkozó.Véletlen elirás ugye? Üdv,Jani!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!