<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: FA Kupával és hokival 3.37-es odds

Megismételt meccsekre kerül sor kedd este Angliában az FA Kupában, ahol 1-1 másod- és harmadosztályú csapat sikerére fogadunk, de hoztunk tippet a francia hokiligából is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08464. Dijon - Gap, 2 (1.50) - francia jégkorongbajnokság, 20:00

A francia hokiliga 34. körében az éllovas az utolsó előttihez látogat. Pazar formát mutat a Gap, az előző idény alapszakaszának győztese, erre pedig komoly szüksége is van, hiszen nagyon szoros az élmezőny, és a kiemelés miatt nem mindegy, hányadik helyen végeznek majd, előnyük jelenleg 1 pont a Rouen, 3 pedig a Grenoble előtt. Ötmeccses nyerő szériát futnak jelenleg, ráadásul egy önbizalomnövelő 9-3-as sikerről érkeznek erre a bajnokira. A Dijon csapatáról már sajnos nem tudunk ilyen jókat mondani: 32 pontjával a kiesés ellen küzd a gárda, és bár van még esélye a rájátszásra, nem ez tűnik a reális célnak. Az előző fordulóban a Strasbourg vendégeként sikerült megtörni egy 4 meccses nyeretlen szériát, melynek során még a sereghajtó ellen is vereséget szenvedtek. A Dijon lőtte a legkevesebb gólt a mezőnyben, ehhez pedig egy gyenge védelem is párosul. Az utóbbi időben nem sok sikerélménye volt a Dijon csapatának ebben a párosításban: a legutóbbi 7 egymás elleni bajnokit zsinórban behúzta a Gap már a rendes játékidőben, ebben a szezonban 4-0-ra, 3-1-re és 6-0-ra győzött az éllovas. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy megállítsák azt az éllovast, melyben 7 gólerős játékos is helyet kap majd ezen a bajnokin.

29658. Barnsley - Blackpool, 1 (1.55) - Angol FA Kupa, 20:45

Az első találkozó 0-0-ás döntetlent hozott, így a két gárda kénytelen megismételt mérkőzésen eldönteni a továbbjutás kérdését kedd este. A Barnsley a másodosztály középmezőnyének tagja, a vártnál talán még kicsit erősebben is teljesít és ha így folytatják, akkor kiesési gondjaik nem lesznek. Nincs probléma a góllövéssel, hiszen máris 43 lőtt gólnál járnak, ehhez viszont sebezhető védelem is párosul. A Blackpool szebb napokat is látott már: a 2010-11-es szezont még a Premier League-ben töltötte, majd 4 másodosztályú szezont egy harmadosztályú idény követett, ahonnan búcsúztak tavaly, és ezt a szezont már a negyedik vonalban kénytelenek eltölteni. Ennek oka főként a pénzügyi probléma voltm gyakorlatilag minden játékos távozott, és fiatalokból kellett új keretet építeni. A negyedik vonalban a középmezőnyben tanyáznak 25 kör után, ráadásul formájuk is hanyatlást mutat, három forduló óta nyeretlenek. Nem kérdéses, hogy a Barnsley ütősebb kerettel bír, és a megismételt meccsen már a rendes játékidőben eldöntheti a továbbjutás kérdését.

29666. Wimbledon - Sutton, 1 (1.45) - Angol FA Kupa, 20:45

Az első mérkőzésen nem született gól, így a keddi ismételt meccs dönt a továbbjutásról. A Wimbledon a League I-ban szerepel, ott középcsapat, a rájátszásban és a kiesésben sem lesz érintett jó eséllyel. Otthon átlagos, feltűnően sok gólt rúg viszont, ugyanakkor sokat is kap. A formája váltakozó, két vereség után újra nyert a ligában. Az FA Kupában a Buryn és a Curzonon keresztül jutott el a harmadik fordulóba.

A Sutton a Nemzeti Liga tagja, amely az ötödosztályt jelenti. A 15. helyen áll, idegenben nagyon gyengén megy a gárdának, 1-3-9-es statisztikával rendelkezik csupán. A Darfordot és a Cheltenhamet ejtette ki a sorozatban. Január elsején nyert utoljára tétmeccset. Érdekesség, hogy még áll az amatőrök számára kiírt FA Kupában is a United. A kis csapat számára ma véget ér ez a sorozat, a Wimbledon megnyeri rendes játékidőben az összecsapást.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!