<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tenisz és foci, 8.24-es odds

Az Australian Open, a francia élvonal és a Spanyol Kupa ezúttal az útirány, ahol többek közt a Real-Celta rangadóval szakítanánk nagyot szerdán.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02440. Nantes - Caen, 1 (1.95) - francia bajnokság, 20:00

A Nantes a rossz rajt után edzőt váltott, a portugál Sergio Conceicao szerződtetése viszont eddig főnyereménynek tűnik. A "kanárikat" kieső helyen vette át a szakember, de most már a győzelmek hatására 22 pontjával a tizennegyedik helyen áll a gárda. Még messze nincs biztonságban, ám ha folytatja nagyszerű sorozatát (háromszor győzött egymás után a League I-ban), akkor megnyugodhatnak a szurkolók. Otthon még mindig gyengének tekinthető a 2-3-4-es statisztikája, a pocsék mutató legfőbb oka a támadójátékban kereshető: csak négyszer találtak be saját létesítményükbe. A Caen a tizenötödik helyen áll, 21 pontja van, de vendégként a legrosszabb a ligában: egy döntetlen mellett nyolcszor kaptak ki a piros-kékek. A formájuk felemás, Monacóban kikaptak (ott ki lehet...), utána viszont vasárnap nagy csatában verték Santiniék a Lyont. A fontos mérkőzésen a házigazda tűnik esélyesebbnek, nem szakad meg a jó sorozatuk, és újra három pontot ünnepelhetnek Saláék.

07917. Real Madrid - Celta Vigo, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Spanyol Kupa, 21:15

A Király Kupában már a legjobb négy közé jutás a tét, a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A madridiak hosszú veretlenségi sorozata vasárnap este Sevillában megszakadt (2–1), ennek ellenére vezeti a La Ligát a királyi együttes. A megszokottnál sokkal defenzívebb együttest vezényelt a pályára Zinedine Zidane, és ez a formáció nem is passzolt a Real stílusához. Elől Benzema és Ronaldo ritkán került helyzetbe, a csapat túl "hosszú" volt, a támadók kevés támogatást kaptak a középpályáról.

Ma más lesz a hadrend, Modricék újra a megszokott formációban lépnek pályára. A Bernabeuban 7-2-0-ás bajnoki statisztikával rendelkeznek Kroosék, a kupában pedig eddig mindkét hazai fellépésükön magabiztos sikert arattak. A Celta Vigo az Európa Ligában is érintett még, és a Király Kupában sem hibázott: előbb a Murciát, majd a Valenciát verte oda-vissza a kék-fehér csapat. A bajnokságban is jó szériában vannak Aspasék, legutóbb vasárnap az Alavest győzték le Rossiék. A támadósorban több kreatív játékos is szerepel, így gól várható a vendégektől is.

32199. B. Strycova - A. Petkovic, 2 (2.35) - tenisz, Austrialian Open női egyes, csütörtök 01:00

Elkezdődött az év első, várva várt Grand Slam tornája hétfőn, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság, amely két hétig lát el bennünket jobbnál jobb mérkőzésekkel. Most egy második körös női meccset néztünk ki, ahol rögtön meglepetést érzünk. Érdekes mérkőzésnek nézünk elébe. Strycova jelenleg a 16. a világranglistán, Petkovic pedig az 56. Megtévesztő lehet ez a 40 hely különbség, de aki ismeri Petkovic nem is oly régi múltját,járt ő már Top 10-ben, tornát is nyert, csak a sérülések hátráltatták. Ütőerőben, szervában mindenképp a német a jobb. Lapos, nem igazán túlpörgetett ütéseket üt, amely sokszor megnehezíti éppen aktuális ellenfele dolgát, nem éppen az a védekező típusú teniszező. Ha az egymás elleni mérleget nézzük, ott is a német vezet, bár legutóbbi meccsüket nagy csatában, három szettben Strycova nyerte, az azelőtti három találkozót tükörsimán hozta le Petkovic. Most is az ő győzelmére, és a harmadik fordulóba jutására számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!