<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez a tipp lehet a csütörtöki nap tutija

Hosszú idő után végre ismét nyerni tudott hétvégén a Sassuolo, és a remek játékot jó eséllyel a kupameccsre is átmenthetik.
Olasz Kupa
Sassuolo - Cesena
Szerda, 17:30 óra

Hosszú, rossz sorozatot zárt le vasárnap délután a házigazda. A zöld-feketék 4-1-re verték a Palermót, így végleg elszakadtak a kiesőzónától. A gárdában korábban is benne volt a jobb eredmény, de az EL-szereplés, valamint a sérüléshullám alaposan megnehezítette Eusebio Di Francesco dolgát. A MAPEI-stadionban 5-1-4-es bajnoki mérleget hoztak össze Berardiék - igaz, ebből egy vereség csak papíron következett be a Pescara ellen. A nyílt, támadófutballt felvállaló együttes keretébe sorra térne vissza a korábbi sérültek, jelenleg csak Cannavaro, Magnanelli és Biondini nem lesz bevethető. A hétvégi kezdőcsapatban lesz néhány változás, de a korábban meccshiánnyal küzdő futballisták biztosan helyet kapnak a keretben.

A Cesena a Serie B-ben szerepel, ott a kiesés ellen harcol, jelenleg osztályozós pozícióban szenved. A tengeri csikókat érzékeny veszteség érte a téli szünetben, a hatgólos Djuricot eladták a Bristol Citynek, így most a klub támadót keres gőzerővel. Idegenben borzalmasan teljesítettek a fekete-fehérek, 11 bajnokin maradtak nyeretlenek, mérlegük 0-3-8 volt a túrákon. A formájuk hullámzó volt, mert az őszi edzőváltás után legalább otthon gyűjtögették a pontokat. A kupában előbb a Ternanát otthon, majd az Empolit idegenben, hosszabbításban ejtették ki. Friss sérült nincs, egy eltiltott támadó nem lehet ott a szerdai utazókeretben.

07587. Sassuolo - Cesena, 1 (1.45) - Tippmix

A Sassuolo lényegesen erősebb ellenfelénél, és hazai pályán kivívják a zöld-feketék a győzelmet az idegenben nagyon halovány és a másodosztályban is csak szenvedő Cesena ellen.

 
 
  • 6Rammstein19872017január19.02:26ÚjVálasz

    Ha ennyi pénzed van fogadásra, akkor miért nem élőben fogadsz valamelyik irodánál, mondjuk Bet365-nél vagy Bwinnél, ahol ha szarul áll a mérkőzés, még valamennyi pénzt ki tudsz venni, ha nem bízol benne! De így elverni ennyi pénzt hülyeség, élőben kell csinálni, mert kurva nagy mínuszba vered még jobban magad!

     
  • 100/100

     
  • Esküszöm holnap felrakom az utolsó 20-asom, de mostmár kérek szépen valakit szánjon meg egy olyan qwa kib.szott tippel, ami BEJÖN!!!!! Ilyen nincs, hogy 100/11-ból mindegyik szelvényem kuka legyen, egyszerűen képtelenség!!!!!!!!!!!!!!Tudnátok csak 1 holnapi 1.50 körülit mondani, ami BEJÖN???

     
  • ROHADJATOK MEG A JÓ ANYÁTOKKAL EGYÜTT AZ ALBA FEHÉRVÁROS JÓ QWA ISTENBE BELE!!! VISSZA FOGJÁTOK FIZETNI A 20 EZREM AZ TUTI!!!

     
  • 2potrien112017január18.22:03ÚjVálasz
    Idézet: arpad11
    Hányszor ment már el a ti napi tutitok... mindig megfogadom, hogy nem hallgatok rá a ti elemzéseitekre...
    ...

    Itt nem a tipp volt rossz,sajnos nem lehet az ilyen prémes meccset előre kiszedni,a szorzó meg csak délutánra ment fel 1,70-re,a Sass leadta. Mint mondjuk a Rapid elleni EL-t.

     
  • 1arpad112017január18.20:28ÚjVálasz

    Hányszor ment már el a ti napi tutitok... mindig megfogadom, hogy nem hallgatok rá a ti elemzéseitekre...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!