<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 4 tipp, 5.7-es odds

Tenisz, kosárlabda és foci is szerepel ezúttal ebben a rovatban, a nyerő oddsok pedig: 1.45, 1.50, 1.50 és 1.75!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18902. PAOK - Levadiakosz, (0-1) 1 (1.45) - görög bajnokság, 16:15

A nagy múltú házigazda 20 pontjával a 9. csak a görög élvonalban. A gárda előrébb járhatna, de a szövetség hárompontos büntetéssel sújtotta a klubot. A fekete-fehérek otthon 4-1-2-es statisztikát hoztak eddig össze, gólkülönbségük 10–6. A kupában jól menetelnek, a bajnokságban viszont megszakadt egy remek sorozatuk: január 8-án kikaptak odahaza a Pas Gianninától (0–1). Az említette mérkőzésen nagyon nem volt szerencséje az együttesnek, minden lehetőséget elrontottak a támadók. A Levadiakosz az egyik kiesőjelölt, 12 ponttal a 14. helyen áll a gárda. Idegenben nagyon gyenge a csapat, egy döntetlen mellett hatszor kikapott, gólkülönbsége 2–16. A formája még ennél is rosszabb, az utolsó hat bajnokiját úgy veszítette el, hogy ezeken a mérkőzéseken csak egy gólt rúgott. A zöldekre kemény kilencven perc vár, kétgólos vereség legalább vár rájuk.

19202. Maccabi TA - Crvena zvezda, hendikep +7.5 pont 2 (1.50) - férfi kosárlabda Euroliga, 20:05

A 18. fordulóban a 6-11-es mérleggel álló Maccabi a 9-8-as sort magának tudó Crvena csapatát látja vendégül. Ez a Maccabi már korántsem az a csapat, amely a 2013-14-es szériát megnyerte. Azóta volt két gyenge szezonjuk, és bár a keretet erre az idényre megerősítették, még idő kell, mire összeáll ez a csapat. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az eddigi Euroliga teljesítmény, de említhetnénk a nem annyira ütős izraeli élvonal küzdelmeit is, ahol azért becsúszott már néhány zakó. Hiába szórják szép számmal a kosarakat meccsről meccsre, a védelem valahogy nem áll össze. A legutóbbi 8 Euroliga-meccsükből hetet elveszítettek, közte egy megsemmisítő belgrádi vereség is becsúszott (83-58).

A Crvena elsősorban remek védelmére alapozhat ezen a meccsen, amely a 2. legkevesebb pontot engedte az ellenfeleknek a legjobb 8 csapat közt. Zsinórban 4 meccset nyertek a sorozatban, pedig találkoztak a Real-CSZKA-Fener hármassal is. Simonovic pontjaira nagy szükség lesz, illetve Kuzman lepattanói is fontosak lehetnek, és a közel 50%-kos triplahatékonysággal álló Jenkins teljesítménye is kulcsfontosságú lesz. Mindenképp jónak érezzük egy szoros eredményre a szerbeket, pláne ha tudják nagyjából azt a védekezést hozni, amelyet Belgrádban mutattak a Maccabi ellen.

27932. Roma - Sampdoria, félidő/végeredmény: Roma/Roma (1.75) - Olasz Kupa, 21:00

Az Olasz Kupában a legjobb nyolc közé jutás a tét, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A Roma 44 pontjával a második helyen áll a Serie A-ban, az Olimpicóban mind a kilenc bajnokiját megnyerték Dzekóék. A formájuk rendben van, két idegenbeli sikert arattak 2017-ben. előbb a Genoánál, majd Udinében nyertek, mindkétszer 1–0-ra. A bordó-sárgák hagyományosan komolyan veszik a kupát, így Spalletti, a fővárosiak szakvezetője biztosan erős csapatot küld ki a pályára.

A Sampdoria kevésbé fut jó szériát, a kék-fehérek csak a középmezőnyben tanyáznak, az idei két bajnokijukon csak egy pontot szereztek: előbb balszerencsés körülmények között kaptak ki Nápolyban (2–1), majd otthon nem bírtak az Empolival. A kupában két kört már mentek Alvarezék,a Bassano és a Cagliari ellen is magabiztosan jutottak tovább. A Roma a találkozó esélyese, de abban még nagyobb érték rejlik, hogy Strootmanék már az első félidőben megszerzik a vezetést, amelyet meg is tartanak a hármas sípszóig.

14901. T. Berdych - R. Federer, 2 (1.50) - tenisz, Australian Open férfi egyes, péntek 01:00

Már a harmadik kört tapossák a férfiak az Ausztrál Nyílt Tenisz Bajnokságon, ahol nem akármilyen meccsre kerül már sor, a torna ezen, még korai szakaszában. Negyeddöntőnek, elődöntőnek felérő mérkőzés jön a korábbi világelső Roger Federer és a cseh Thomas Berdych között. De hogy ez minek is köszönhető? A svájcit, akit egész pályafutása alatt elkerültek a sérülések, fél év után tért vissza, kimondottan jó formában térdsérülése után, és egészen a 17. helyig csúszott vissza a világranglistán. Ez pedig azt jelenti, hogy a nehezebb ellenfelek már egészen korán az útjába jöhetnek. Berdych még mindig Top 10-es, jelenleg a 10.helyen tanyázik. Idén Goran Ivanisevic segítségével szeretne minél jobb eredményeket elérni, de ha a svájci elleni mérlegét nézzük, nem lehet túl bizakodó, sem túl vidám, hogy már a harmadik körben találkoznak. Eddig 22 meccsük volt egymás ellen,amelyből 16-szor Federer örülhetett. Kicsit egysíkú Berdych játéka, kiismerhető, talán ezért sem jutott még el Grand Slam tornán a végső sikerig. Most viszont úgy gondoljuk, a 17-szeres Grand Slam bajnok Federer veszi majd az első nehéz lépcsőfokot az év első Grand Slam tornáján, és tovább javítja parádés mérlegét a cseh ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!