<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Itt a helyed, ha nagy vadra mész

Afrikai gólok, orosz kosarak. Gyönyörűen fizető tippeket kerestünk csütörtökre. Fogadjunk, hogy nyersz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01927. Algéria - Tunézia, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Afrikai Nemzetek Kupája, 17:00

Habár az ANK rendszerint nem az eseménydús összecsapásairól híres (az első csoportkörben 8 meccsen mindössze 12 gól született), ezen az összecsapáson gólokat várunk. Algériának nincs rossz csapata, a világranglista 39. helyén álló csapatban ott többek közt Mahrez és Slimani is. Mahrez rögtön két találattal nyitott a tornán, de ez is csak 1 pontra volt elengedő Zimbabwe együttese ellen. Ez remekül mutatja a védelmi hiányosságokat, amelyet a győzelmi kényszerben játszó Tunézia ki is használhat szerdán. Tunézia ugyanis 2-0-ra kikapott az első fordulóban Szenegál csapatától, ez pedig azt jelenti, hogy itt egy vereség gyakorlatilag búcsúzással érne fel...

Szebb napokat is látott már a világranglista 36. helyezettje, pedig Kasperczak csapatában vannak azért jól csengő nevek. Elég csak Abdennour (Valencia) vagy épp Khazri (Sunderland) nevét említeni, és a selejtezőkben lőtt 16 gól is árulkodó a támadójátékot illetően. Szenegál ellen is megvoltak a lehetőségei a csapatnak a gólszerzésre (19 lövés). Ha sikerül ezen a helyzetkihasználáson javítani, akkor a sebezhető védelmű Algéria ellen betalálhatnak, ugyanakkor a Mahrez-Slimani kettőstől is gólt várunk.

18364. CSZKA Moszkva - Brose Bamberg, 1, hendikep -14.5 pont (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

A december végi, január eleji kisebb megtorpanás után ismét a legmagasabb sebességi fokozatba kapcsolt a címvédő CSZKA (13-4). A legutóbbi három meccsükön 100, 101 és 105 pontot dobtak a moszkvaiak, miközben a védekezést sem hanyagolták el, így a győztes különbség 37-37, illetve 14 egység volt. A jelek szerint Itudisz edzőnek sikerült orvosolnia a korábbi problémákat, Teodoszics és De Colo újra a régi, ez pedig nem sok jót ígér a Bambergnek.

A német együttes (7-10) három győzelem után 63-58-ra kikapott Kazanyban, idegenben elég harmatos, mindössze kétszer diadalmaskodott, hét zakója van. Hogy Moszkvában győzzön, arra szinte semmi esély nincs, a kérdés csak az: mennyi lesz közte? Egy éve 21 ponttal nyert a CSZKA (az összesített mérleg 12-1 az oroszoknak…), ez a különbség csütörtökön is könnyedén összejöhet. Főleg, ha zsinórban negyedszer is eljut száz pontig a kontinens talán legerősebb alakulata…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!