<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Belga gólok, francia X, 5-szörös pénz

Kis szünet után folytatódik a belga pontvadászat is, ahol máris a gólokra pályázunk, de ellátogatunk a francia másodosztályba is egy X-ért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09986. Niort - Amiens, X (2.75) - francia másodosztály, 20:00

A francia második ligában a 21. fordulót rendezik. A házigazda a középmezőny tagja, a 13. helyen áll 26 ponttal, tisztes távolságban a kiesőzónától. Nagyon sokat döntetlenezik a gárda, otthon különösen igaz rá e mondat: három győzelem és két vereség mellett ötször is megosztozott a pontokon saját létesítményében. A formája nem az igazi, öt mérkőzés óta nem tudott győzni a bajnokságban, jó hír viszont, hogy eltiltott játékosai visszatérhetnek, és, hogy a kupában bejutott a legjobb 32 közé. Az Amiens-nek nagyobb céljai vannak. A gárda a negyedik helyen áll, 32 pontos, és csak eggyel van lemaradva a dobogós Reimstől. Idegenben és otthon egyaránt 4-4-2-es statisztikát hozott össze a társaság, amely hullámzóan teljesít az elmúlt hetekben. Bizakodásra adhat okot, hogy legutóbb rangadón verték otthon a Strasbiurgot (4–3). A két csapat találkozóján jó esélye van a pontosztozkodásnak.

04770. Gent - Charleroi, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - belga bajnokság, 20:30

A téli pihenő után visszatér a belga élvonalba is az élet, a 22. forduló nyitómeccsén a 6. látogat a 7. helyen állóhoz. A Gent rémes formával zárta az évet, hiszen búcsút intett a kupának, a bajnokságban pedig a legutóbbi 5 fordulóban nem tudott győzni. A tavaly még BL-csoportkörös együttes kettős terheléssel nyomta le az őszi idényt, és a klubon belül is ezzel igyekeznek magyarázni az eddigi halvány bajnoki szereplést. A góllövéssel nincs gond, viszont a védelemmel annál inkább, a legutóbbi 3 bajnoki meccsen 8 gólt szedtek be.

Márpedig a Charleroi is kemény ellenfélnek ígérkezik, hiszen a felsőházra hajt a vendég együttes, ráadásul idegenben sem elveszett, 10 idegenbeli meccséből hétszer sikerült legalább 1 pontot megkaparintania. Az évet ők sem zárták fényesen: búcsú a kupától a Genk ellen, a Mechelen és az Anderlecht ellen pedig nem sikerült pontot szerezni, sőt gólt sem... Mindkét oldalon volt tehát bőven mit dolgozni a szünetben, újult erővel folytathatják a felek a pontvadászatot. A legutóbbi 5 közös bajnokijuk mindegyike gólváltást hozott, ezen az oddson mindenképp megér egy próbát ez ismét péntek este is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!